EUR

USB econòmics personalitzables

0
Les nostres recomanacionsLes nostres recomanacions
 1. Ecològic
  Memòria USB Glyner 16GB
  Preu a partir de 3,27 € /ud
 2. Ecològic
  Memòria USB Eku 16GB
  Preu a partir de 3,03 € /ud
 3. Ecològic
  Memòria USB Domar 16GB
  Preu a partir de 4,35 € /ud
Categoría de tots els productes
Set Descending Direction

36 Items

 1. funda Shilay
  Preu a partir de 0,37 € /ud
 2. Estoig Kibal
  Preu a partir de 0,52 € /ud
 3. Memòria USB Rebik 16GB
  Preu a partir de 2,04 € /ud
 4. Memòria USB SURVET 16GB
  Preu a partir de 2,18 € /ud
 5. Memòria USB Yemil 32GB
  Preu a partir de 2,25 € /ud
 6. Memòria USB Laval 16Gb
  Preu a partir de 2,51 € /ud
 7. Memòria USB Sondy 16GB
  Preu a partir de 2,37 € /ud
 8. Ecològic
  Memòria USB Mozil 16GB
  Preu a partir de 2,37 € /ud
 9. Ecològic
  Memòria USB Cetrex 16Gb
  Preu a partir de 2,73 € /ud
 10. Memòria USB Ditop 16GB
  Preu a partir de 2,70 € /ud
 11. Ecològic
  Memòria USB Kontix 16GB
  Preu a partir de 2,92 € /ud
 12. Ecològic
  Memòria USB HAIDAM 16GB
  Preu a partir de 2,86 € /ud
 13. Ecològic
  Memòria USB Trugel 16Gb
  Preu a partir de 2,73 € /ud
 14. Memòria USB Fixing 16GB
  Preu a partir de 2,84 € /ud
 15. Ecològic
  Memòria USB Nokex 16GB
  Preu a partir de 3,26 € /ud
 16. Ecològic Recomanat
  Memòria USB Glyner 16GB
  Preu a partir de 3,27 € /ud
 17. Ecològic Recomanat
  Memòria USB Eku 16GB
  Preu a partir de 3,03 € /ud
 18. Memòria USB Zilak 16Gb
  Preu a partir de 3,47 € /ud
 19. Ecològic
  Memòria USB Vedun 16GB
  Preu a partir de 3,10 € /ud
 20. Memòria USB Blidek 16Gb
  Preu a partir de 4,02 € /ud
 21. Memòria USB HORIOX 16GB
  Preu a partir de 4,02 € /ud
 22. Ecològic
  Memòria USB Nosux 16GB
  Preu a partir de 3,52 € /ud
 23. Usb personalitzats sleut 8gb de metall amb impressió vista 1
  Memòria USB Sleut 8GB
  Preu a partir de 4,18 € /ud
 24. Memòria USB Milén 16GB
  Preu a partir de 4,25 € /ud
 25. Usb personalitzats drelan 8gb de metall vista 1
  Memòria USB Drelan 8GB
  Preu a partir de 4,27 € /ud
 26. Ecològic Recomanat
  Memòria USB Domar 16GB
  Preu a partir de 4,35 € /ud
 27. Ecològic
  Memòria USB Zilda 16GB
  Preu a partir de 3,50 € /ud
 28. Memòria USB Daclon 16Gb
  Preu a partir de 2,15 € /ud
 29. Bolígraf Capdavanter USB Sivart 16GB
  Preu a partir de 5,23 € /ud
 30. Memòria USB SLEUT 16GB
  Preu a partir de 4,78 € /ud
 31. Memòria USB Novuk 16Gb
  Preu a partir de 4,82 € /ud
 32. Memòria USB Krom 16Gb
  Preu a partir de 5,48 € /ud
 33. Ecològic
  Bolígraf USB Kornon 16GB
  Preu a partir de 6,33 € /ud
 34. Savery. Bolígraf
  Preu a partir de 5,26 € /ud
 35. CLAUDIUS 32 GB. USB
  Preu a partir de 2,50 € /ud
Set Descending Direction

36 Items

Si cerques la forma tecnològica de promocionar la teva marca, els nostres USB econòmics personalitzables són una gran idea. I és que els pendrives personalitzats són obsequis publicitaris molt apreciats. Per això, des de Garrrampa disposem d'una col·lecció molt variada de memòries USB amb logotip, foto, text, eslògan, etc. memòries USB personalitzades! Descobreix tots els nostres exemples, USBs en diferents colors (blau, rosa, verd, groc, vermell, morat…) i models. Tenim targetes micro SD, amb estoig i funda, en forma de clau i bolígraf, en alumini, metall o acrílic; així com en diferents capacitats… troba en aquesta categoria el teu. Tampoc ens podem oblidar de els pendrius ecològics de Garrampa: es troben fabricats en materials sostenibles com el cartró reciclat, la canya de blat o el bambú. Personalitza la teva memòria usb, a través de la teva comanda en línia.

Memòries USB i pendrives publicitaris per a empreses


Les memòries USB són un dels articles tecnològics mes demandats entre el panorama empresarial, per la qual cosa des de Garrampa oferim l'opció de personalitzar les teves memòries USB de dades per a tenir tots els teus gadgets tecnològics corporatius. És un regal útil per a obsequiar als clients que saps que utilitzen eines tecnològiques per a fer la seva tasca laboral diària, per la qual cosa si a més afegeixes el logotip de la teva marca com a empresa en cadascun d'ells, augmentaràs la teva visibilitat de marca entre els teus clients.

Targetes USB personalitzades per a propaganda


Disposem d'un ampli catàleg de personalització de memòries USB, adaptables a tots els tipus de colors, formats de grandària i materials. És un dels articles tecnològics més valuosos que pots regalar en qualsevol esdeveniment, fira, congrés i conferència de treball. Avui dia totes les eines tecnològiques estan adaptades al format USB, per la qual cosa regalar memòries amb connexió USB serà un encert amb el qual el teu logotip augmentar la memorabilidad de la seva marca.

Preguntas más frecuentes sobre USB personalitzats

De quins materials estan fets els programes de les empreses?

Fabriquem agendes en imitació de pell, polièster, plàstic i suro. Els més populars solen ser els clàssics de pell similars, a causa del seu acabat professional especial. Si busqueu un model més original, us recomanem el suro, la tela o els dietaris amb bolígraf inclòs.

Com personalitzar els calendaris publicitaris?

La manera com podem personalitzar la publicitat dels diaris dependrà del material de què estiguin fets. En general, tots els planificadors del nostre catàleg es poden imprimir amb el vostre logotip a la portada. Són una manera fantàstica de promocionar el vostre negoci, independentment de la indústria en què us trobeu . Els calendaris són obsequis clàssics, però no passen de moda, són pràctics i duren un any sencer que els vostres clients tenen la garantia de tenir sempre present la seva marca en la seva vida diària.

Quin tipus de barrets personalitzats veneu?

Disposem de barrets de palla personalitzats en diferents estils i molts colors. Es distingeixen principalment per la mida de la vora que pot ser llarga o curta. Els barrets d’ala llarga són generalment els més típics de la platja i s’assemblen a una pamela, mentre que els de vora curta són els més propers als barrets formals. Entre els barrets de vora curta o llarga, tenim barrets estil panama, barrets de palla envellits, barrets de palla amb cintes, etc. Disposem de barrets de palla i barrets de festa per a homes, dones i nens.

Com personalitzar els barrets de palla publicitaris?

La manera de personalitzar els barrets de palla és especial, ja que no personalitzem l’article en si, sinó la cinta que l’envolta. La cinta fa 44cm de llarg per 3cm d’alçada i la podem imprimir de diferents maneres: amb 1 logotip repetit o amb diferents logotips repetits en el color pantone que desitgeu, també està disponible en més de 10 colors diferents. La cinta té una alçada màxima d’un logotip o text d’aproximadament 2 cm i no s’imprimeix a la part posterior on es fa la costura final. Cal tenir en compte que la cinta no es cosia des del principi, de manera que es cosia més tard un cop es personalitza, de manera que s’assegura la qualitat del marcatge quan es fa abans de cosir-la al barret. Una opció divertida i econòmica per donar a conèixer la vostra marca.

Quin és el material de la cinta personalitzada que heu posat al barret?

La cinta que fem servir per personalitzar els barrets pot estar feta de dos materials: no teixit o polièster. Les cintes no teixides es poden personalitzar mitjançant la serigrafia fins a un màxim de color, i la cinta de polièster permet sublimar més colors. Aquesta última tècnica dóna un aspecte molt més elegant al barret.

Per què comprar barrets de palla personalitzats?

Els barrets de palla promocionals compleixen el requisit d’un bon regal promocional: són econòmics, de bona qualitat i molt pràctics, especialment durant els períodes més calorosos de l’any. No debades són un dels nostres regals corporatius més populars per anunciar el vostre negoci. Els podeu oferir en tot tipus d’esdeveniments, tant privats com professionals: fires, conferències, festes o en record de casaments i batejos. Consulteu el nostre catàleg detallat al lloc web.

Per què regalar usb promocional personalitzat?

Els USB són una de les millors eines per a guardar i emmagatzemar arxius fora de la teva computadora i portar-los sempre amb tu d'una manera simple, lleugera i segura. En garrampa, creiem fermament que una unitat flaix USB personalitzada és un regal publicitari perfecte per a empreses i un gran regal corporatiu per als seus empleats. Avui dia, les memòries USB que es poden personalitzar amb el seu logotip, eslògan o imatge s'utilitzen cada vegada més com a regals tecnològics corporatius. Les memòries USB, que es venen en boniques caixes, són obsequis promocionals molt benvolguts pels clients que les reben com a obsequis corporatius en esdeveniments, fires, congressos o qualsevol campanya publicitària.

Quina és la diferència entre els pendrives personalitzats 2.0 i els pendrives usb 3.0 personalitzables?

La principal diferència entre la tecnologia 2.0 i 3.0 és la velocitat de transferència de dades. Amb l'USB 3.0 promocional pot copiar, guardar o compartir arxius a una velocitat 10 vegades més ràpida que l'USB 2.0 publicitari normal, que pot transferir dades fins a 480 Mbps. Per tant, la tecnologia 3.0 ofereix beneficis concrets en termes de rendiment, sense problemes de compatibilitat perquè són compatibles amb els ports USB 2.0. No obstant això, la velocitat de transferència dels pendrives 3.0 personalitzats està garantida només si el port d'entrada del dispositiu on els connectes admet la tecnologia 3.0.

Quin model de memòria USB personalitzat triar?

garrampa t'ofereix una àmplia varietat de models de memòries USB personalitzades per a triar: des dels clàssics models econòmics, fins als més extravagants i originals, des de models ecològics en fusta i plàstic reciclat, fins a elegants en pell, des de l'USB contingut en pràctiques polseres, en cordó i en refinats bolígrafs, a mini USB. Totes les nostres memòries USB personalitzades estan disponibles en capacitats de memòria de 1, 2, 4, 8, 16, fins a 32 GB. Tria el model i la capacitat de memòria en funció de l'ús que hauràs de fer d'ell, pensant en funció de la mena de clients al qual vulguis donar-los: si vols distribuir pendrives personalitzats com a regals promocionals durant una fira, els clàssics de colors models com el techmate o el colorclip; si desitja promocionar-se com una empresa conscient del medi ambient, no pot deixar de triar la memòria USB de fusta certificada FSC; si vols fer un regal corporatiu de luxe per als teus principals clients pots optar per un model de metall i cuir com el Datashield o un elegant bolígraf amb USB integrat.

Com es poden personalitzar els USB publicitaris?

Per a personalitzar els pendrives promocionals amb el teu logo, pots triar entre 3 tècniques d'impressió diferents. Si vols una impressió que perduri en el temps has de triar un elegant gravat làser que no tingui color, o el teu logo serà un gris metal·litzat, ja que el làser grava la base de la teva usb promocional. Si vols una impressió a color tens disponible serigrafia o impressió digital, mentre que la primera és una tècnica d'impressió econòmica que et permet acolorir el teu logo amb només 4 colors plans, la segona et permet personalitzar els pendrives amb logo sense límits de colors que entre altres coses es poden ombrejar. Quan tries la memòria USB en forma de targeta de crèdit o rodona, et recomanem absolutament la impressió digital perquè puguis personalitzar-la amb una imatge summament atractiva, creativa i original que capti l'atenció dels clients i els sorprengui. D'altra banda, si tries memòries USB de fusta, et recomanem el gravat amb làser que tindrà un efecte similar al del baix relleu. En qualsevol cas garrampa posa a la teva disposició un servei d'atenció al client fiable que podràs consultar en qualsevol moment (de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 hores) i que estarà encantat d'atendre els teus dubtes i assessorar-te sobre la millor tècnica. el seu logotip, així que contacti'ns.

Quins tipus d'USB personalitzats teniu?

Si no saps on comprar pendrives o memòries USB personalitzades de qualitat has arribat a el catàleg adequat, tenim aquesta varietat de pendrive publicitaris ideals per a publicitat i marxandatge. Entre els nostres USB promocionals destaquem els 3 models més venuts: USB giratori clàssic, USB targeta i l'USB clau. Els preus de les nostres memòries USB publicitàries són molt econòmics i ajustats a qualsevol butxaca. En el nostre catàleg de targetes USB i USB barats podràs triar entre diferents capacitats: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB i 64 GB.

Quin és el millor pendrive personalitzat per regalar o com a marxandatge?

Els models de memòries USB publicitàries que recomanem van en funció de l'logotip o imatge que vulguis estampar. Per exemple, si vols un USB personalitzat a tot color i que sigui cridaner, sens dubte et recomanem la memòria USB targeta visa. No obstant això, si vols un model més elegant t'oferim 2 possibilitats: el set de bolígraf metàl·lic amb pendrive o bé la memòria USB en forma de clau. Tots dos USB poden estampar amb el teu logotip a làser, una tècnica d'estampació que li dóna un toc molt professional, l'únic que has de tenir en compte és que no té color ja que el làser "ratlla" la part metàl·lica de l'pendrive. Per els més respectuosos amb el medi ambient tenim l'USB ecològic fabricat amb fusta d'auró i certificat amb el segell FSC, que garanteix que la matèria primera d'aquest producte prové de boscos i cadenes de subministraments administrades de manera responsable.

Com puc personalitzar els usb personalitzats?

Un cop escollit el model de pendrive personalitzat i realitzat la comanda, en els pròxims dies rebràs un disseny previ amb la personalització que has sol·licitat perquè li donis l'aprovació final de el disseny. Un cop aprovat el nostre taller de marcatge estampa dels pendrives i te'ls lliurem a l'adreça de la teva empresa o la que hagis sol·licitat. Tot aquest procés triga entre 6-11 dies laborables aproximadament en funció de l'aprovació de el disseny, de el servei d'estampació escollit i el model de pendrive.

Quan regalar memòries USB personalitzades?

Els pendrives personalitzats amb el teu logotip o imatge es poden regalar en múltiples ocasions o esdeveniments, els més comuns són:

Podeu fer memòries USB personalitzades a mida?

I tant! Som fabricants de pendrives pel que podem fabricar el teu USB a mida personalitzat amb la forma que ens indiquis, són ideals per regalar o per lliurar en esdeveniments de tota mena. Podem crear USB molt divertits i originals. Recorda que venem USB personalitzats a l'engròs ja detall, per a particulars i empresas. Les nostres memòries USB i pendrives personalitzats són productes de fabricació europea, per això t'oferim garantia de qualitat de per vida. Els diferents tipus d'USB econòmics que trobaràs al nostre catàleg usen una interfície USB 2.0 i compleixen amb la directiva ROHS, que restringeix l'ús de materials perillosos en la fabricació d'equips elèctrics i electrònics. A més tots aquests productes han estat sotmesos revisions de control de qualitat d'acord amb els estàndards AQL internacionals. La gran qualitat dels xips que fem servir en la fabricació dels nostres pendrives publicitaris permet que les teves dades es mantinguin segurs durant molt de temps, només treballem amb marques de prestigi com Samsung o Toshiba entre d'altres.

Quin és el packaging per als USB?

Tenim diverses opcions per a l'embalatge o packaging per als nostres USB personalitzats. Si no se sol·licita un packaging especial, es serveixen en safates precintades amb el plàstic buit excepte en el nostre USB giratori clàssic (Ref. 61001) que se serveix en una caixa de cartró com la de la següent imatge: A més d'aquesta opció d'embalatge per pendrive, disposem de caixes per a USB en altres models (no totes estan disponibles per a tots els models de pendrives)