EUR

Ulleres de realitat virtual personalitzades

0
Set Descending Direction

2 Items

  1. Ulleres Realitat Virtual Bercley
    Preu a partir de 4,71 € /ud
Set Descending Direction

2 Items

Si cerques les millors ulleres VR, a Garrampa estàs de sort. Les nostres ulleres de realitat virtual personalitzades són un tipus d'ulleres promocionals súper originals i ideals per a tot tipus de persones. Vols sorprendre els teus clients? Descobreix les nostres ulleres de realitat virtual personalitzades amb el teu logotip o marca. Són ajustables per a tot tipus de smartphones i compten amb cintes elàstiques per adaptar-les al capdavant. Així mateix, podreu trobar en aquesta categoria web ulleres personalitzades de realitat virtual amb el vostre estoig d'acompanyament. Un regal tecnològic sensacional amb què sorprendre a petits i grans. Entra a la web de Garrampa i sedueix-te per aquests regals originals. Troba aquí les ulleres de realitat virtual per a mòbil.

Ulleres 3D de VR per a regalar als clients


En Garrampa disposem de qualsevol regal per a poder sorprendre els seus clients amb pràctics articles de marxandatge. Si està pensant a regalar un obsequi personalitzat als seus clients, un marc digital publicitari amb el logotip de la seva empresa i una recopilació de fotos del client seria un encert amb el qual podria fidelizar la relació amb aquest client. Igual que el marc digital, en aquesta secció disposem de càmeres fotogràfiques i de vídeo promocionals.

Ulleres 360 de realitat augmentada barates


Els marcs són un regal especial i elegant que sempre agraden al client, per la qual cosa si acaba combinant-lo amb el logotip de la seva empresa i a més recopila una sèrie de fotografies es convertirà en un regal completament personalitzat. Disposem de diversos models de marcs, inclosos en clauers, en format digital i format físic. A més les càmeres fotogràfiques són totalment personalitzables amb la marca que es desitgi.