EUR

Llapis personalitzats barats per a regal publicitari

Filtrer  
Categoria  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. XD Collection 1
Envio  
0
Les nostres recomanacionsLes nostres recomanacions
 1. PETIT Colorêt Estoig fusta de 6 llapis
  Preu a partir de 0,74 € /ud
Productes pressupostats.Productes pressupostats.
 1. Ecològic
  Llapis Miniature
  Preu a partir de 0,01 € /ud
 2. Llapis Godiva
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 3. Llapis i portamines graf de fusta per personalitzar vista 1
  Llapis Graf
  Preu a partir de 0,02 € /ud
Categoría de tots els productes
Set Descending Direction

Items 1-36 of 60

Pàgina
 • You're currently reading page 1
 • Pàgina 2
 • Pàgina Següent
 1. Llapis i portamines fustes de fusta amb logo vista 2
  Maderos Llapis de fuster amb regla
  Preu a partir de 0,10 € /ud
 2. Ecològic
  STRIPER Estuche 30 ceras
  Preu a partir de 1,04 € /ud
 3. En oferta Ecològic
  Llapis Miniature
  Preu a partir de 0,01 € /ud
 4. Llapis Ramsy
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 5. Lápiz Minik
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 6. Lápiz Antibacteriano Sukon
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 7. Llapis Naftar
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 8. Llapis i portamines melart de fusta amb publicitat vista 1
  Llapis Melart
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 9. En oferta
  Llapis Godiva
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 10. Llapis i portamines togi de fusta amb logo vista 1
  Ecològic
  Lápiz Togi
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 11. Llapis i portamines graf de fusta per personalitzar vista 1
  En oferta
  Llapis Graf
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 12. Llapis Pimbur
  Preu a partir de 0,04 € /ud
 13. Llapis punters tàctils dili de fusta vista 1
  Llapis Capdavanter Dilio
  Preu a partir de 0,07 € /ud
 14. Ecològic
  Llapis Dengal
  Preu a partir de 0,08 € /ud
 15. Ecològic
  Llapis Kenti
  Preu a partir de 0,07 € /ud
 16. Ecològic
  Llapis Tundra
  Preu a partir de 0,08 € /ud
 17. Llapis Fuster
  Preu a partir de 0,06 € /ud
 18. Llapis i portamines flexi de PVC amb publicitat vista 1
  Llapis Flexi
  Preu a partir de 0,09 € /ud
 19. Llapis Miffet
  Preu a partir de 0,10 € /ud
 20. Portamines Màgic Castle
  Preu a partir de 0,10 € /ud
 21. Caixa Llapis Vikin
  Preu a partir de 0,13 € /ud
 22. Llapis Tercel
  Preu a partir de 0,13 € /ud
 23. Portamines Penzil
  Preu a partir de 0,08 € /ud
 24. Nadal llapis lirex de fusta amb publicitat vista 1
  Llapis Lirex
  Preu a partir de 0,14 € /ud
 25. Ecològic
  Llapis Zhilian
  Preu a partir de 0,21 € /ud
 26. Ecològic
  Llapis Etern Yeidy
  Preu a partir de 0,15 € /ud
 27. Llapis fuster 25cm
  Preu a partir de 0,35 € /ud
 28. ATENEU. Llapis
  Preu a partir de 0,04 € /ud
 29. Rizzoli. Llapis
  Preu a partir de 0,04 € /ud
 30. GRAFIT COLOUR. Llapis
  Preu a partir de 0,08 € /ud
 31. Llapis i portamines grafit de fusta amb publicitat vista 1
  Ecològic
  GRAFIT. Llapis
  Preu a partir de 0,08 € /ud
 32. Ecològic
  POLLOCK. Llapis
  Preu a partir de 0,05 € /ud
 33. LUCIEN. Llapis
  Preu a partir de 0,08 € /ud
Set Descending Direction

Items 1-36 of 60

Pàgina
 • You're currently reading page 1
 • Pàgina 2
 • Pàgina Següent
Llapis personalitzats amb el teu logotip i portamines publicitaris per a uns traços més fins i precisos en l'escriptura

Llapis promocionals impresos amb el teu logo


En qualsevol lloc del món una persona llegeix, escriu i expressa les seves idees, per la qual cosa la millor forma que puguin escriure és amb els teus llapis i portamines personalitzats amb el logo de la teva marca. Aquests articles d'escriptura són ideals com a regals d'empresa, ja que són articles amb baix cost i que posseeixen una gran varietat de possibilitats de personalització. Des de Garrampa, oferim diversitat de models, grandàries i formes que faran que els teus clients estiguin escrivint amb els teus llapis i portamines estampats amb la teva marca, una senzilla manera de guanyar visibilitat de marca.

Llapis serigrafiados per a propaganda


Llapis clàssics de fusta, acabats en goma d'esborrar, amb formes originals en un extrem, en materials flexibles divertits per als més petits, i portamines personalitzats de Bic, amb acabat metàl·lic; oferim una àmplia varietat, tantes com puguis imaginar. Si estàs pensant en un regal senzill, pràctic i de baix cost, els llapis i portamines publicitaris són perfectes com a regal en diverses ocasions. A més, si desitja estotjos per a portar tots els llapis i portamines publicitaris, també tenim l'opció de personalització.

Preguntas más frecuentes sobre Llapis i portamines

Quins tipus de llapis personalitzats teniu?

Disposem d’una gran varietat de llapis personalitzats a preus molt assequibles per a tots els pressupostos. Disposem de llapis de fusta, caixes de llapis, llapis mecànics, llapis ecològics (de fusta reciclada), un dels nostres llapis més originals i més venuts és el llapis flexible. Som importadors i fabricants de llapis publicitaris i promocionals, per això els nostres preus són tan baixos com de qualitat.

Com puc personalitzar els meus llapis promocionals?

Utilitzem diferents tècniques d’impressió per personalitzar els nostres llapis publicitaris, sent el més habitual la tampografia, una tècnica econòmica ideal per imprimir el vostre logotip, amb alta qualitat i resolució. En alguns models també tenim el làser, una tècnica que permet obtenir acabats molt elegants i amb molt bona definició en zones reduïdes. Podeu fer una bona campanya publicitària amb aquests llapis promocionals.

Tens una comanda mínima de llapis personalitzats?

Treballem amb totes les quantitats, tot i que per a la personalització d’alguns productes hi ha una comanda mínima reduïda en funció del model de llapis escollit. Els llapis que poden anar sense personalització no tenen una quantitat mínima de comanda. El preu determina els costos fixos de personalització, ja que es distribuiran millor en grans quantitats.

Quan puc regalar llapis personalitzats?

Degut a la seva gran utilitat, són pràcticament un objecte d’ús quotidià en gairebé totes les indústries. Podeu oferir aquests llapis personalitzats en esdeveniments corporatius en què assisteixin un gran nombre de clients objectius, com ara fires i convencions, o com a productes de marxandatge per a la vostra empresa durant les visites comercials als clients. Hotels, restaurants, escoles i universitats, empreses de diferents sectors, etc. Els llapis promocionals són, sens dubte, l’elecció correcta per augmentar la visibilitat de la vostra marca.

Per què fer llapis amb logotips personalitzats?

Les bosses de paper són regals publicitaris que combinen a la perfecció amb altres articles promocionals, de tu depèn pensar en les persones a les quals vols arribar i les seves preferències, per a així crear un kit que sigui atractiu i útil. Pot lliurar-los juntament amb Bolígrafs personalitzats, quaderns i braçalets personalitzats en un esdeveniment promocional, la qual cosa li permetrà presentar la seva marca als assistents que s'acostin a l'estand en el qual es trobi. A més, aquests sobres de paper personalitzats són un article reciclable a causa del material del qual estan fets. Per tant, és possible transmetre una imatge sostenible combinant-los amb gots ecològics per a portar, amb bolígrafs de cartó o amb envasos de fibra de bambú.

Quin model de llapis publicitaris triar?

Rebrà la seva comanda de bosses de paper personalitzades en un termini de 7 a 10 dies hàbils després d'haver aprovat la prova. Tan aviat com comenci la producció, se li donarà una data de lliurament aproximat i posteriorment, quan s'enviï la comanda, se li enviarà el seguiment per a seguir el seu enviament. Si és necessari reduir aquest temps, disposem d'un servei de lliurament urgent que redueix els temps de lliurament, per la qual cosa el rebràs 24/48 hores després de realitzat. Per a sol·licitar enviament urgent, només has d'avisar al nostre personal quan realitzis la teva comanda, perquè puguin calcular el preu, ja que depèn del pes dels teus articles promocionals.

Com es personalitzen els regals de llapis promocionals?

Els cordons personalitzats són un article promocional molt demandat per les empreses de tots els sectors, perquè aquestes pràctiques corbates personalitzades són molt convenients per a penjar diferents objectes com a insígnies per a identificar al personal d'una oficina o botiga, carnet d'identificació per a empleats, passi per a " Entrada vip "a esdeveniments, audioguies en museus i també es pot utilitzar com a clauer. Aquests cordons personalitzats seran vitals perquè els seus empleats durant fires comercials, fires i esdeveniments promocionals siguin fàcilment recognoscibles. També són un regal de benvinguda per als clients que poden reutilitzar-los per a penjar les seves claus o telèfons mòbils en ell, per exemple, o si van acompanyats d'un porta credencial, també poden lliscar la targeta del metre en ell per a tenir-lo sempre a mà i no perd-lo.

Quan regalar llapis de colors personalitzats amb logo?

Quan demanes cordons per al coll personalitzats, així com qualsevol altre regal corporatiu que embenem, no has de preocupar-te pels costos de transport, perquè són absolutament gratuïts dins del territori Españano. Per a alguns cordons personalitzats, pot sol·licitar-nos un lliurament urgent, per a escurçar els temps d'enviament i rebre els seus cordons personalitzats en 24/48 hores després de la producció. Si l'esdeveniment en el qual has de participar es troba dins de la Comunitat Europea i desitges rebre els teus regals promocionals directament on es realitza la fira, pots demanar-nos que els enviem in situ sense problemes, però això suposarà un petit cost addicional. que es calcularà en el lloc, ja que depèn de la quantitat de cordons amb logotip demanats i del destí.

Com puc personalitzar les meves llapis publicitaris?

Per a la personalització dels llapis publicitaris fem servir diferents tècniques d'estampació, sent la més habitual la tampografia, una tècnica econòmica ideal per imprimir el teu logotip, amb molta qualitat i resolució. En alguns models també comptem amb el làser, una tècnica que aconsegueix acabats molt elegants i amb molt bona definició en àrees petites. Podràs fer una bona campanya de publicitat amb aquests llapis promocionals.

Teniu comanda mínima de llapis personalitzats?

Treballem amb totes les quantitats, encara que per personalització en alguns productes hi una comanda mínim reduït segons el model de llapis triat. Els llapis que poden anar sense personalització no tenen una comanda mínim de compra. El preu determina els costos fixos de personalització, ja que es distribuiran millor en quantitats a l'engròs.

En què ocasió puc regalar llapis personalitzats?

Per la seva gran utilitat són pràcticament un objecte d'ús diari en gairebé tots els sectors. Pots regalar aquests llapis personalitzats en esdeveniments corporatius amb gran afluència del teu públic objectiu com fires i congressos o com marxandatge del teu negoci a visites comercials a clients. Hostaleria, restauració, escoles i universitats, empreses de diferents sectors, etc. ¡Els llapis publicitaris sens dubte són l'opció adequada per augmentar la visibilitat de la teva marca!