EUR

Regals Tecnològics Personalitzats per a la teva marca

Filtrer  
Categoria  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Antonio Miro 8
  2. Ekston 7
  3. XD Collection 177
  4. XD Design 4
  5. XD Xclusive 31
  6. Swiss Peak 16
Envio  
A Garrampa volem pujar-nos al carro del que és tecnològic. Per això et presentem tota aquesta gamma de regals tecnològics personalitzats per a la teva marca o disseny preferit. Descobreix tots aquests perfectes regals per a amants de la tecnologia, on de segur podràs triomfar. Tot tipus de gadgets i novetats on plasmar el teu logotip i sorprendre els clients més exigents. Fes una ullada als nostres auriculars personalitzats i combina'ls amb altres accessoris d'ordinador com una estora de ratolí o un de les nostres targetes USB personalitzades. A més, a Garrampa tenim bateries portàtils, carregadors sense fil o endolls súper funcionals. Realitza els millors regals a fires amb algun dels nostres accessoris per a mòbil o Tablet, així com altaveus o, fins i tot, punters làser publicitaris. Si us pregunteu què regalar a un enginyer informàtic, a Garrampa també us podem ajudar: tenim ulleres de realitat virtual, càmeres digitals, a més de rellotges d'empresa moderns. Sens dubte, aquí trobaràs els millors regals informàtics per a dones i homes.

Productes tecnològics per a regalar


Descobreix una de les nostres categories més sol·licitades del moment: els regals tecnològics i relacionats amb la informàtica. Trobaràs aquí una infinitat de gadgets o petits articles electrònics a la mesura de la teva empresa, per a regalar a clients, proveïdors o empleats i ser usats en el seu dia a dia. Complements per al cotxe, per al teu telèfon intel·ligent o pc de la llar, rellotges, marcs digitals i molt més.

Articles de tecnologia per a empreses


Tria entre el nostre assortiment més modern de regals publicitaris. Des de memòries USB de tota mena i capacitat, amb formes divertides, reduïda grandària, portables com a clauer o targeta de visita, fins a despertadors que són al seu torn estacions meteorològiques. Una àmplia categoria d'opcions per a satisfer als més joves, amb altaveus portàtils o auriculars, fundes per a mòbil, carregadors i més. Troba el teu regal ideal en la secció tecnològica de Garrampa!