EUR

Uniformes d'Hostaleria personalitzats

Filtrer  
Categoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. ROLY 12
  2. Velilla 48
  3. WORKTEAM 62
  4. Premier 6
  5. Kariban 25
Envio  
Talla  
SR
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Si has pensat actualitzar el teu negoci hostaler, no se'ns acudeix millor manera que els nostres uniformes per a hostaleria personalitzats. Equipar el teu equip, proporcionant-li confort i presència; alhora que renoves la imatge corporativa del teu establiment. D´aquesta manera, a Garrampa tenim diferents uniformes d´hostaleria barats com tota la nostra gamma de roba de cuina personalitzada o en vestit de cambrer. Volem oferir-te estil i funcionalitat a parts iguals. Utilitza la nostra roba per a hostaleria personalitzada al teu restaurant, cafeteria, bar o lloc 'gourmand'. Tu tries amb Garrampa. Tenim camises, pantalons, armilles, a més d'altres accessoris com corbates o mocadors perquè completis el teu uniforme d'hostaleria personalitzat. Així mateix, des de la nostra web t'oferim diferents models de davantals per a cambrers i cuiners, gorres de cuina, així com jaquetes de cuina originals (no totes són blanques!). Troba aquí la teva roba laboral per a hostaleria personalitzada a la nostra àmplia selecció d'uniformes de cuiner i cambrer. Dones i homes del sector de la restauració aniran a la moda amb Garrampa.

Uniformes d'Hostaleria per a restaurants i bars


Uniformes laborals especials per a hotelería, personalitzats amb el teu text o logo: una manera de reforçar la imatge corporativa del teu negoci i de crear valor afegit. Som especialistes a vestir el sector de l'hostaleria, especialment cafeteries, bars o restaurants, amb la millor qualitat en davantals, jaquetes, capells de cuiner, armilles i altres complements. Tenim gran varietat de models, unisex, masculins i femenins, així com colors i acabats, pregunta'ns!

Roba d'hostaleria per a cuiners i cambrers


El fet que els treballadors del teu negoci vesteixin joc, transmet al client una imatge de confiança i bona presència especial, així com de compromís amb els valors corporatius. Disposem de roba de treball de les millors marques del mercat especialitzada en hostaleria: Valento, Roly, Velilla... també atenem peticions personalitzades i ens assegurem que el teu logo llueixi tan bé com sigui possible en els teus uniformes i davantals.