EUR

Regals publicitaris per a congressos i marxandatge

Filtrer  
Categoria  
  1. Fires i esdeveniments 534
  2. Marxandatge per a esdeveniments i congressos 143
  1. Lanyards 37
  2. Polseres esdeveniments 14
  3. Xapes 16
  4. Bosses per a fires 47
  5. Imants 11
  6. Pins 20
  7. Acreditacions 20
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Antonio Miro 2
Envio  
0
Vols que el públic recordi el teu estand en aquest esdeveniment tan especial? Els regals publicitaris per a congressos i marxandatge de Garrampa són el que necessites. D'una banda, aconseguiràs fidelitzar els teus clients i i, de l'altra, aconseguiràs nous clients potencials. La teva marca serà recordada sempre. Escull bé un d'articles de marxandatge per a esdeveniments i queda't amb tots els assistents. I és que tenim absolutament de tot, qualsevol tipus de regal publicitari per a congressos i marxandatge amb què triomfar entre tots els assistents: acreditacions, pins, imants, una àmplia gamma de polseres per a esdeveniments, lanyard, xapes, bosses per a fires… Garrampa és la teva botiga online de regals publicitaris per a congressos i marxandatge de Saragossa. Entra ja a la nostra web i personalitza algun dels nostres productes, la teva marca no deixarà indiferent ningú!

Marxandatge per a congressos impresos amb el teu disseny


Segur que moltes vegades has anat a reunions, conferències i congressos i res més entrar t'han donat un kit de regals publicitaris de benvinguda impresos amb els dissenys de les empreses. No obstant això al llarg de l'esdeveniment has vist a altres participants amb millors regals publicitaris que el teu. No et perdis l'últim en regals publicitaris per a esdeveniments i congressos i selecciona el teu marxandatge imprès amb el teu logo per a sorprendre en el pròxim congrés.

Marxandatge per a regalar en congressos i esdeveniments


Segur que moltes vegades has anat a reunions, conferències i congressos i res més entrar t'han donat un kit de regals publicitaris de benvinguda impresos amb els dissenys de les empreses. No obstant això, al llarg de l'esdeveniment has vist a altres participants amb millors regals publicitaris que el teu. No et perdis l'últim en regals publicitaris per a esdeveniments i congressos i selecciona el teu marxandatge imprès amb el teu logo per a sorprendre en el pròxim congrés.