EUR

Roba laboral Reflectant Personalitzada amb el teu logo

Filtrer  
Categoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Result 2
  2. ROLY 19
  3. Valento 3
  4. Velilla 36
  5. WORKTEAM 153
Envio  
Talla  
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Garantir la seguretat dels treballadors és la nostra màxima prioritat. Per això, us proposem tota aquesta línia de roba laboral reflectora personalitzada amb el vostre logo. D'aquesta manera, el treballador serà visible, evitant possibles situacions de perill en l'entorn laboral. Els nostres uniformes reflectors són sinònim de seguretat i prevenció. A Garrampa tenim tot tipus de peces d'alta visibilitat: armilles reflectores barates, pantalons d'alta visibilitat, samarretes, jerseis, pols; a més de diferents models de caçadores reflectants. A la nostra botiga online també trobaràs folres polars, micos, camises i softshell reflectors personalitzats. Sense oblidar tota la nostra gamma en gorra d'alta visibilitat. La roba de treball d'alta visibilitat és fonamental en diferents indústries, a més de treballs relacionats amb el trànsit, les grues o el personal municipal de neteja, entre d'altres. Sobretot, perquè són feines nocturnes. Descobreix en aquesta secció tota la nostra roba laboral d'alta visibilitat en groc, vermell o taronja fluorescent.

Vestuari laboral d'alta visibilitat fluorescent


Descobreix la nostra àmplia oferta de peces d'alta visibilitat per al treball, i mantente visible i segur en tot moment. Les nostres peces amb tires reflectores permeten al portador de la peça estar visible en tot moment, per a seguir amb el treball de manera segura i sense córrer riscos de visibilitat amb la resta de membres de l'equip. Gràcies a la qualitat de Garrampa podem personalitzar qualsevol dels dissenys reflectors que triï, i si necessita assessorament per a una correcta personalització, contacti'ns!

Peces reflectants per treballar


A Garrampa disposem de tota una gamma de roba de treball reflectant a increïbles preus. La comesa de les nostres peces amb bandes reflectants per a roba és la protecció de l'usuari, que aquest quedi senyalitzat amb total claredat; a més d'oferir-li comoditat i confort durant la seva jornada laboral.Descobreix totes les armilles reflectores, així com tota la nostra línia de pantalons d'alta visibilitat. A més, per combatre el fred, tenim caçadores d'alta visibilitat i tota una selecció en folre polar reflector, entre d'altres. Personalitza amb Garrampa les teves peces reflectores amb el logotip de la teva marca. Tenim una gran varietat de peces d'alta visibilitat. Compon el teu uniforme complet de roba de seguretat reflectora. Entra ja a la nostra botiga online!

Vestuari alta visibilitat i Roba de seguretat reflectora homologada


Hi ha 3 classes diferents de roba d'alta visibilitat. Estan numerats de l'1 al 3 segons la visibilitat. Per a cada classe, la norma dicta l'àrea i la ubicació dels materials fluorescents, reflectors i de contrast. Classe 3: La superfície fluorescent total està formada per almenys 0,8 m2 i 0,10 m2 de material reflectant. La roba de treball d'alta visibilitat de classe 3 està feta per a treballs d'alt risc a l'exterior com a la vora d'una autopista, l'exterior d'un edifici, una casa sense tancar o una obra. Classe 2: La superfície fluorescent total ha de ser més gran o igual a 0,5 m² i la del material reflectant ha de ser d'almenys 0,13 m². Els uniformes d'alta visibilitat de classe 2 estan fets per treballar a l'exterior, en una obra delimitada i tancada o als voltants. Classe 1: La superfície fluorescent total ha de ser d'almenys 0,14 m² i 0,10 m² de material reflectant. La roba de treball d'alta visibilitat de classe 1 està feta per al treball nocturn a interiors , a oficines o cases. Els productes que ofereix la botiga online Garrampa compleixen la norma ISO 20471 per garantir la seguretat dels treballadors.

Uniformes alta visibilitat reflectants barats per treballar


Disposem de roba de treball reflectant, perquè no hagis de renunciar a anar segur a la feina. La visibilitat és crucial per evitar accidents laborals. Al nostre ampli catàleg de roba laboral reflectant personalitzada amb el teu logo trobaràs una gran varietat en preus de manera que, sí o sí, es ajusteu al vostre pressupost. Trieu la vostra roba de treball d'alta visibilitat a preus econòmics i personalitzeu-la amb el logotip de la vostra empresa o deixeu-la sense marcar.Personalitzar roba d'alta visibilitat és realment fàcil, encara que porteu elements fluorescents, també es pot marcar amb el logotip de la teva empresa, el teu disseny o un eslògan. Només has de veure el catàleg online de Garrampa, dir-nos què necessites i la quantitat i nosaltres ens encarreguem de fabricar la roba d'alta visibilitat personalitzada. No modifiquis, tallis o treguis les seccions reflectores o fluorescents. Si vols personalitzar la teva roba de treball d'alta visibilitat amb el logotip de la teva empresa o la funció de cada treballador, assegura't de no amagar les bandes lluminoses, ni tan sols per uns mil·límetres.

Preguntas más frecuentes sobre Alta visibilitat

Quin tipus de roba de treball reflectant teniu?

Disposem d’un ampli catàleg de roba d’alta visibilitat per a home i dona: jaquetes, pantalons, armilles d’alta visibilitat, folres de folre polar, dessuadores, samarretes i mànigues d’alta visibilitat. La roba de treball d'alta visibilitat que podeu comprar aquí en línia està disponible en moltes mides i colors a un preu molt competitiu. I sobretot respectar la normativa vigent.

Com triar roba d'alta visibilitat?

A l’hora d’escollir un tipus de roba d’alta visibilitat o un altre, el més important que ha de tenir en compte és el paper que exerceix a la seva feina. Hi ha tres tipus diferents de roba de treball d’alta visibilitat en funció de la protecció que ofereixen: Classe 1. Entorn per carretera o trànsit (nivell de risc baix): treballadors d’aparcaments, centres comercials o magatzems amb càrrega i descàrrega de vehicles.Classe 2. Entorns meteorològics adversos (nivell de risc mitjà): treballadors als ports, als vaixells, entre el personal de manteniment o seguretat, a les pistes de l’aeroport i a les cabines de peatge. està dissenyat per a treballadors exposats a un alt risc, ja sigui per males condicions meteorològiques, per carregar objectes pesats o per exposició a vehicles que circulen a gran velocitat. La roba de treball de classe III d'alta visibilitat ha de proporcionar visibilitat a tota la persona, la roba del pit i de les extremitats ha de tenir cinta reflectant. Està destinat a treballadors de seguretat, serveis d’emergència, bombers, policia i construcció.

De quins materials estan fets els vestits d'alta visibilitat?

La roba de treball d’alta visibilitat es fabrica amb dos materials: materials fluorescents i / o reflectants. En el cas de material fluorescent, és visible fins i tot durant el dia, perquè aquest material reflecteix més llum de la que rep. D’altra banda, el material reflectant és aquell en què els rajos de llum reboten cap endavant i enrere en la mateixa direcció, amb la qual es fabriquen les cintes reflectants, dissenyades per reflectir la llum dels vehicles i les màquines a la nit. Al nostre catàleg trobareu roba reflectant i fluorescent d’alta visibilitat, i fins i tot amb els dos materials combinats. A més, aquestes peces s’han produït amb dissenys funcionals, resistents i transpirables per a una major comoditat dels treballadors. Al mateix temps que protegiu els vostres empleats, anuncieu el vostre negoci.

Quines són les normatives per a la roba de treball d'alta visibilitat?

Ció individual classificada a la categoria II segons la directiva 89/686 / CEE. Aquestes peces d'alta visibilitat es regeixen per la norma EN ISO 20471713 + A1 / 16 i estan especialment dissenyades per protegir els treballadors exposats a possibles riscos en un entorn difícilment o gens visible i al risc de ser aixafats per vehicles o vehicles. , o en entorns amb temperatures extremes.

Amb quines marques de roba de treball d’alta visibilitat treballes?

Venem principalment roba d’alta visibilitat de Velilla, una coneguda marca especialitzada en roba de treball. Treballant amb aquest tipus de marques, ens assegurem que us podem oferir roba de treball d’alta visibilitat, qualitat i assequible. També disposem de roba reflectant de les marques Valento i Roly. Per tant, podeu triar la vostra roba de treball de la millor qualitat i a un bon preu.

Com triar la roba d'alta visibilitat?

Per triar un tipus o un altre de roba d'alta visibilitat principalment has de tenir en compte la funció que ocupes en el teu treball. Existeixen 3 classes diferents de roba de treball d'alta visibilitat en funció de la protecció que proporcionen: .- Classe 1. Entorns vials o de trànsit (nivell de risc baix): treballadors en aparcaments, centres comercials o magatzems amb càrrega i descàrrega per vehículos. .- Classe 2. Entorns amb condicions climàtiques adverses (nivell de risc mitjà): treballadors en ports, vaixells, personal de manteniment o de seguretat, treballadors en pistes d'aeroports i peajes. .- Classe 3. treballadors exposats a un perill greu (nivell de risc alt): aquest tipus de roba d'alta visibilitat està dissenyada per a treballadors exposats a un risc alt, ja sigui per condicions climàtiques adverses, càrrega d'elements pesats o exposició a vehicles circulant a altes velocitats. La roba de treball d'alta visibilitat classe III ha de proporcionar la visibilitat de la persona a l'complet, tant les peces de el tors com les de les extremitats han de tenir bandes reflectants. Està pensada per a treballadors de la seguretat, emergència, bombers, policia i treballadors de la construcció.

Amb quina marques de roba laboral d'alta visibilitat treballeu?

Fonamentalment comercialitzem roba d'alta visibilitat de Velilla, una marca molt reconeguda i especialitzada en la roba de treball. A l'treballar amb aquest tipus de marques ens assegurem que podem oferir-te roba laboral d'alta visibilitat de la millor qualitat i a el millor preu. A més també disposem de roba reflectant de la marca Valento i de Roly.

De quins materials està fabricat el vestuari d'alta visibilitat?

Les peces de l'vestuari laboral d'alta visibilitat estan fabricades de dos materials: materials fluorestes i / o materials reflectants. En el cas de l'material fluorescent és visible fins i tot durant el dia, ja que aquest material torna més llum de la que rep. En canvi, el material reflectant és aquell en el qual els raigs de llum reboten i tornen en la mateixa direcció, amb ell es fabriquen les bandes reflectants pensades per reflectir la llum de vehicles i maquinària durant la nit.En nostre catàleg trobaràs tant roba de alta visibilitat reflectant, fluorescents i fins i tot amb els dos materials combinats. A més aquestes peces han estat confeccionades amb dissenys funcionals, resistents i transpirables per a més comoditat de l'treballador o treballadora.

Quina és la normativa que regula la roba de treball d'alta visibilitat?

La roba d'alta visibilitat és un EPI o Equip de Protecció Individual classificada com a categoria II segons la directiva 89/686 / CEE. Aquestes peces d'alta visibilitat estan regulades per la norma EN ISO 20471713 + A1 / 16 i estan especialment pensades per protegir els / les treballadors exposats / es a possibles riscos en un entorn amb poca o nul·la visibilitat i possibles atropellaments per vehicles o maquinària.