EUR

Agendes personalitzades i publicitàries 2021

Filtrer  
Categoria  
Colores  
Eco  
Envio  
0
Selecció d'agendes i calendaris amb el logotip corporatiu d'empresa

Agendes d'empresa per a regalar als teus clients


Un dels regals d'empresa per excel·lència són les agendes personalitzades i els calendaris publicitaris amb el logotip de la teva empresa. Crea els teus calendaris amb el logotip corporatiu de la teva entitat, i comença l'any regalant als teus clients mes fidels un record durador que veuran durant tot l'any; és una forma útil d'augmentar la teva visibilitat de marca i fidelizar als teus clients. Els calendaris promocionals són la millor opció d'obsequi.

Agendes promocionals amb anelles i recanvi


A més dels calendaris, les agendes corporatives són una de les opcions amb les quals sempre s'encerta com a regal en el començament del nou any, ja que podràs planificar la teva tasques i marcar data en els teus reptes personals. Disposem d'agendes de qualsevol grandària i color, perquè puguis prendre nota de les teves tasques d'una forma corporativa. Regala agendes amb el teu logotip i augmenta la teva visibilitat de marca. Disposem de multitud de formats de calendaris, per la qual cosa les possibilitats d'estampació són elevades.

Preguntas más frecuentes sobre Agendes personalitzades 2021

Quan rebré la meva comanda de barrets promocionals?

La personalització dels barrets de palla és un procés molt manual i laboriós: la cinta es personalitza primer i després es cus al barret, de manera que el temps de lliurament d’aquests articles personalitzats sol ser una mica més llarg, al voltant dels 13 dies laborables. És per això que us recomanem que si voleu comprar barrets de palla en línia amb nosaltres, ho feu amb el temps suficient per tenir-los a temps per al vostre esdeveniment i / o campanya promocional.

Quin tipus de fans personalitzats teniu?

Tenim ventiladors publicitaris de tela (polièster) amb pals de fusta, bambú o plàstic i ventiladors de fusta. Podeu obtenir aquests ventiladors en diversos colors. Com sabem que els fans són un article promocional popular, tenim a l'abast un ampli estoc per a un servei ràpid, de manera que la vostra relació pot arribar a temps.

Tens fans de pai pai personalitzats?

És clar ! A més dels aficionats a la publicitat tradicional, també tenim pai pai personalitzat a un preu molt econòmic. Pai pai són articles de marxandatge especialment sol·licitats per a promocions, esdeveniments, publicitat o regals corporatius. Disposem de dos tipus de pai pai: el clàssic de plàstic i el plegable, especialment pràctic per portar a la bossa, cartera o motxilla. Hi ha dues maneres de personalitzar el pai pai: podeu estampar-lo al pal (normalment aquest és el mètode de personalització més comú per plegar pai pai) o podeu afegir el vostre logotip a la superfície per esvair-los.

Com personalitzeu els fans dels anuncis?

Els ventiladors clàssics es poden imprimir al pal amb un petit logotip o al teixit amb un logotip d’un o més colors. L’àrea d’impressió variarà en funció del model de ventilador que trieu. Si voleu personalitzar el ventilador de tot el teixit, també ho podem fer mitjançant la litografia, una tècnica d’èxit espectacular que consisteix a imprimir el teixit i, després, unir el ventilador. Els fans 100% personalitzats solen ser els més populars per promocionar marques o empreses.  Un regal pràctic per promocionar la vostra marca o per anunciar un esdeveniment: un casament per exemple.

Quin tipus d'agendes personalitzades 2021 veneu?

Venem agendes personalitzades de diferents models: agendes diàries, agendes setmana vista i agendes de butxaca, totes elles disponibles amb i sense anelles, en diverses mides i colors perquè escullis la que més t'agrada i s'ajusta a les teves necessitats. També tenim agendes amb tapa dura, tapa encoixinada o tapes flexibles. A l'ésser fabricants d'agendes personalitzades podem oferir-te preus econòmics que s'ajusten a qualsevol butxaca.

Què agenda per publicitat 2021 comprar?

En general dependrà de com vulguis visualitzar i organitzar les teves tasques o el teu treball. Per exemple, les agendes diàries són ideals per a qui prefereix veure un dia per pàgina, ja sigui per comoditat o per la seva gran volum de treball diari. En canvi, les agendes setmana vista et proporcionen una visió general de tots els dies de la setmana. Per a aquelles persones que no se separen de la seva agenda, les més recomanables són les agendes de butxaca que per la seva petita grandària són perfectes per portar a la motxilla, bossa o butxaca.

De quins materials estan fabricades les agendes corporatives 2021?

Fabriquem agendes de pell sintètica, polièster, plàstic i suro. Les més venudes solen ser les clàssiques de pell sintètica per la seva especial acabat professional. Si estàs buscant un model més original et recomanem les de suro, les de roba o les agendes amb bolígraf inclòs.

Com personalitzar agendes publicitàries 2021?

La forma en la qual podem personalitzar les agendes publicitàries dependrà del seu material de fabricació. En general totes les agendes que trobaràs al nostre catàleg poden imprimir-se amb el teu logotip a la tapa. Són una fantàstica manera de promocionar el teu negoci, sense importar de el sector que seas. Les agendes són regals publicitaris clàssics però que no per això passen de moda, són pràctiques ia més duren tot un any, el que et garanteix que els teus clients tindran teu marca sempre present en el seu dia a dia.