EUR

Roba laboral - Uniformes personalitzats i roba de treball

Filtrer  
Categoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Keya 2
 2. Result 2
 3. ROLY 82
 4. Stanley Stella 3
 5. Valento 8
 6. Velilla 149
 7. Beechfield 1
 8. WORKTEAM 447
 9. XD Collection 1
 10. Premier 6
 11. Kariban 26
Envio  
Talla  
SR
3-4
5-6
7-8
11-12
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
0
Categoría de productes Top
 1. Samarretes màniga curta roly atomic 150 de 100% cotó vista 2
  Samarreta ATOMIC 150 Home
  Preu a partir de 1,33 € /ud
 2. Mascarilla Higiénica Reutilizable Liriax Medium
  Preu a partir de 1,01 € /ud
 3. Mascarilla Higiénica Reutilizable Plexcom
  Preu a partir de 1,07 € /ud

Roba de treball personalitzable amb el teu logotip, com a signe distintiu de qualitat en l'empresa.

Roba i vestuari laboral per a empreses


Roba de treball personalitzada per a qualsevol mena d'entitat, tant per a empreses com per a autònoms, i a més per a qualsevol mena d'acompliment i professió. Oferim roba bàsica perquè puguis personalitzar-la amb el teu logotip empresarial, amb diferents dissenys, corts, qualitats i colors, sempre abastant qualsevol possibilitat per a poder donar suport a tota mena de treballs. El catàleg de personalització d'uniformes és extens, inclou aquells uniformes més barats fins als quals posseeixen una qualitat premium.

Roba corporativa i uniformes de treball amb el teu logo


Descobreix totes les opcions que tenim de roba per a treballar i les millors opcions per a complementar l'uniforme de treball, com puguin ser samarretes, camises, capells, davantals, i moltes altres opcions. Abastem peces per a tot el rang de treballadors, de qualsevol dels sectors de treball, perquè únicament hagis de centrar-te en donar el millor. Si té qualsevol dubte sobre qual seriosa el seu millor complement per a l'uniforme de treball, o quina és la vestimenta mes concorde a la seva empresa, no dubtis a contactar-nos per a un assessorament personalitzat.

Preguntas más frecuentes sobre Roba Laboral

Quin tipus de roba de treball teniu?

Al nostre catàleg trobareu una àmplia gamma de roba de treball personalitzada per a home i dona. Des de roba bàsica ideal per complementar el vostre armari de treball, des de roba d’alta visibilitat, fins a uniformes de treball per a professionals de diferents sectors, des de roba de treball d’un sol ús fins a monos, guants i sabates de treball. Venem roba de treball i uniformes a l’engròs i al detall, per a particulars i empreses.

Tens roba de treball aprovada?

La vostra seguretat és molt important per a nosaltres, per això tenim roba de treball homologada d’acord amb la normativa de seguretat vigent, ideal per protegir-vos i els vostres treballadors contra els riscos associats a les vostres activitats professionals diàries. Gràcies a la nostra roba de treball de qualitat i resistent, la vostra seguretat i comoditat estan garantits.

A quins sectors van dirigits els vostres vestits i uniformes de treball?

Amb la nostra àmplia gamma de productes, podem proporcionar roba de treball per a pràcticament qualsevol indústria. Disposem de roba de treball i uniformes adequats per a treballadors del sector sanitari (hospitals, clíniques, etc.), de la indústria farmacèutica o per a empleats de la restauració i hoteleria (cuiners, cambrers, cambreres), professionals de la construcció i del sector privat com mecànics, lampistes, pintors, etc.

Quina roba de treball comprar?

La roba de treball que trieu dependrà completament de la vostra feina. En termes generals, tant si escolliu roba per a vosaltres com per als vostres empleats, us recomanem que tingueu en compte les funcions que realitzeu durant la vostra jornada laboral. Tenir-ho en compte a l’hora de comprar roba de treball us ajudarà a triar la roba de treball adequada per a la vostra professió. També hauríeu de considerar si, a causa de la vostra professió, heu d’assegurar-vos que la roba està aprovada d’acord amb la normativa de seguretat vigent.

Per què comprar uniformes de treball per al meu negoci?

Els uniformes de treball són essencials tant per als vostres empleats com per al vostre negoci. D'una banda, us ajuden a reforçar la vostra imatge de marca i, d'altra banda, són especialment útils per als vostres clients per identificar els empleats de la botiga en cas que necessitin ajuda. A més, l’ús d’uniformes de treball personalitzats ajuda a evitar qualsevol tipus de molèstia causada per no respectar el codi de vestimenta al lloc de treball.

Com puc personalitzar aquesta roba de treball?

Podem personalitzar les unitats de roba de treball desitjades mitjançant diferents mètodes, des d’uniformes i roba de treball amb logotip serigrafiat, fins a peces impreses brodades o transferides o vinils tèxtils, tot i que la més utilitzada és la serigrafia, qualsevol personalització de la roba des del treball depèn del model de roba escollit i les vostres necessitats de personalització.

Teniu peces de vestuari laboral homologades?

Per a nosaltres la teva seguretat és molt important, per això disposem de peces laborals homologades i en compliment amb les normatives de seguretat vigents, ideals per protegir-te a tu i als teus treballadors dels riscos derivats de la vostra activitat laboral diària. Amb la nostra roba de treball resistent i de qualitat, la teva seguretat i comoditat estan assegurades.

A quins sectors està orientada la vostra roba i uniformes de treball?

Gràcies a la nostra gran varietat de productes, podem proporcionar roba de treball per a pràcticament qualsevol sector. Disposem de roba i uniformes de treball indicada per a treballadors de la indústria sanitària (hospitals, clíniques, etc), farmacèutica o per a empleats / es de el sector de la restauració i l'hostaleria (cuiners / es, cambrers / es), la construcció i professionals particulars com mecànics / es, lampistes / es, pintors, etc.