EUR

Ampolles d'aigua personalitzades per a esdeveniments

Filtrer  
Categoria  
 1. Oci i Aire lliure 791
 2. Ampolles personalitzades 340
 1. Bidons 200
 2. Terms 49
 3. Ampolles alumini personalitzades 28
 4. Gots per a portar 72
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 1
 2. XD Collection 54
 3. XD Design 13
 4. XD Xclusive 6
 5. Swiss Peak 8
Envio  
0
Les ampolles d'aigua personalitzades de Garrampa són una idea genial per regalar als teus amics, col·legues de la feina o, fins i tot, fans. El recipient per a la teva beguda més versàtil, útil i de moda. De fet, les nostres ampolles promocionals són perfectes per a aquells amants del gimnàs o esportistes que formen part d'un equip o, simplement, surten a córrer. L´aigua és sinònim d´un estil de vida saludable; per això, les empreses opten cada cop més per personalitzar la seva pròpia ampolla d'aigua. Les ampolles d'aigua personalitzades són un regal publicitari molt popular i apreciat entre la població. Les empreses que aprofitin aquesta tendència i regalin ampolles personalitzades amb el seu logotip, de segur, incrementaran la visibilitat entre el gran públic. No t'ho pensis més i descobreix tots els nostres models. Tenim bidons per a esportistes, ampolles per al gimnàs de tots els colors i materials, termos per anar a l'oficina o gots per emportar de vacances. A més, les nostres ampolles d'aigua personalitzades per a esdeveniments són excel·lents per a qualsevol ocasió. Descobreix-les en un concert, partit de futbol o casament; sempre donaran un gran resultat.

Ampolles publicitàries de cristall


Porta la teva beguda a totes parts amb les nostres ampolles, gerres, botellines i bidons per a regalar en esdeveniments, reunions, congressos i molt més. En aquest apartat trobaràs l'assortiment més ampli en ampolles de tots els materials: plàstics, transparents, ultra-resistents, metàl·lics... i també de termos per a preservar la teva beguda sempre freda o calenta, segons triïs. Et recomanem personalitzar un grapat d'aquests objectes i repartir-los entre el teu equip, per a acompanyar la jornada, sempre amb la teva marca sobre la taula. Un record bonic i eficaç.

Ampolles personalitzades d'acer inoxidable


Mostra la teva marca en suports variats de beguda com a ampolles, bidons, cantimploras i molt més amb les idees de Garrampa. El nostre assortiment de porta-begudes s'adapta a les teves necessitats, des d'una sortida a la muntanya a l'esdeveniment líder del sector, sempre representat amb la millor qualitat i acabat en la personalització. Gravem termos amb làser per a mostrar el teu logo en relleu, amb tampografía, en colors Pantone i així com tu ho requereixis, sempre assegurant els millors resultats.

Preguntas más frecuentes sobre Ampolles personalitzades

De quin material estan fetes les nostres ampolles personalitzades?

Els materials són diversos, els més habituals són: alumini, acer inoxidable, vidre (les ampolles de vidre solen tenir una notable coberta de neoprè que les protegeix). També disposem d’ampolles publicitàries plegables sense polímer ni plàstic sense BPA. Aquests són, entre d’altres, els materials més habituals per a les nostres ampolles personalitzades. Us proporcionem un catàleg complet al nostre lloc web.

Quins tipus d’ampolles promocionals oferim i qui són els més venuts?

Entre l’àmplia gamma d’ampolles personalitzades que tenim, destaquem les ampolles amb mosquetó (molt pràctiques per fer senderisme, ja que les podeu penjar a la motxilla), en acer inoxidable molt impermeable per mantenir el màxim fred o escalfar el líquid que contenen, i també les ampolles plegables, molt pràctiques i lleugeres perquè sense líquid ocupen poc espai i no pesen. Finalment, no podem oblidar les ampolles de vidre, que també són sens dubte un dels més venuts del moment. Un bon regal per anunciar la vostra empresa, associació, club esportiu, etc.

Com podem personalitzar les nostres ampolles personalitzades amb el vostre logotip?

Les tècniques d’impressió de les nostres ampolles personalitzades són molt variades. Destaquem la serigrafia circular, que permet personalitzar ampolles cilíndriques amb un logotip gran que ocupa una àrea gran, però aquesta tècnica no és possible en totes les ampolles. D'altra banda, recomanem la tècnica del gravat làser en ampolles metàl·liques personalitzades. També és possible personalitzar les ampolles amb altres tècniques d’impressió com la tampografia o la impressió digital UVI, especialment recomanada per al gravat en color. Un ventall molt ampli de possibilitats perquè pugueu fer una bella imatge de la vostra marca amb una de les nostres ampolles personalitzades. Consulteu el nostre catàleg d’ampolles promocionals i tècniques d’impressió al nostre lloc web.

Per què regalar ampolles d'aigua personalitzades com a artefactes publicitaris?

Amb la finalitat de crear excel·lents productes publicitaris per a vostè, personalitzem els miralls de bosses amb el seu logo, imatge o text que desitgi, mitjançant tampografía o serigrafia. Si vols personalitzar els teus miralls de bossa amb un logo molt acolorit o amb dissenys particulars, et recomanem l'ús d'impressió digital. A més, els miralls de la bossa de metall es poden personalitzar amb un elegant gravat làser que no té color, però que roman indeleble en el temps.

Quin model d'ampolles promocionals triar?

Tota dona porta sempre aconsegueixo una bossa mirall, per això és una gran idea regalar aquest tipus d'objecte com a regal promocional. A més, avui dia és necessari centrar-se sempre en la comunicació visual perquè és l'estratègia publicitària més efectiva, ja que permet atreure l'atenció de l'espectador, aprofitant els colors i elements gràfics. Per això, en garrampa comptem amb miralls personalitzats en colors vius i diferents formes. A més, les bosses miralls personalitzats també són aptes com a regals publicitaris personalitzats per a distribuir en una fira, després d'haver presentat els productes de la seva empresa, fins i tot amb una demostració pràctica. És una forma eficaç de retenir als clients potencials i crear l'oportunitat perquè tornin a visitar-ho quan necessitin els serveis que ofereix.

Com es personalitzen les ampolles amb el logo?

El bàlsam labial és un regal molt útil en totes les estacions de l'any, perquè els llavis sempre necessiten estar hidratats, segur que a l'hivern, amb l'arribada de les baixes temperatures, els nostres llavis s'assequen més fàcilment, per la qual cosa rebre un bàlsam labial personalitzat com un regal d'empresa, li agradarà. Segur que els bàlsams labials, així com els miralls personalitzats, són un dels regals més sol·licitats per salons de bellesa, perruqueries i centres de benestar, tant durant el període nadalenc, dissenyat com a regal per a les festes, com per a aniversaris o noves inauguracions. com recompensa a la fidelitat, un regal promocional útil i pràctic per a premiar als clients més fidels.

Quan arribaran les ampolles d'aigua personalitzades?

La mantega de cacau es pot personalitzar amb diferents tècniques d'impressió: amb una simple tampografía a color, amb una impressió digital més sofisticada o amb un delicat gravat làser, segons el model triat. Per tant, els resultats finals poden ser molt variats, adaptant-se a totes les necessitats. Si no està segur de la mena d'impressió que prefereix, pot consultar amb el nostre servei d'atenció al client, qui podrà assessorar-lo sobre la tècnica més adequada, en funció de la mena de logotip que desitgi imprimir i enviar una mostra virtual juntament amb el cotització, abans de conducta amb la comanda. En qualsevol cas, les barres de mantega de cacau estan personalitzades en un costat per a una àrea d'impressió que s'estén verticalment; mentre que els de caixa, de forma arrodonida o quadrada, es personalitzen sobre la tapa.

Quins tipus d'ampolles i termos personalitzats oferim i quins són els més venuts?

Dins el gran ventall d'ampolles personalitzades que tenim, destaquem les ampolles amb mosquetó (molt pràctiques per portar-la, ja que pots penjar de la teva motxilla), els termos per personalitzar d'acer inoxidable molt hermètics per preservar a l'màxim el fred o la calor de el líquid que continguin, i també les ampolles plegables, molt pràctiques i lleugeres doncs sense líquid tot just ocupen espai i no pesen. Finalment no podem oblidar les ampolles de vidre, també un top venda de moment sense dubte.

Com personalitzem les nostres ampolles amb el teu logotip?

Les tècniques d'estampació nostres ampolles i termos personalitzats són diverses. Destaquem com a estrella, la serigrafia circular, que ens permet a les ampolles cilíndriques personalitzar-les amb un logotip gran que ocupa gran superfície de la mateixa, però aquesta tècnica no és possible de realitzar en totes elles. D'altra banda en les ampolles personalitzades de metall, recomanem la tècnica el gravat làser. També és possible personalitzar les ampolles amb altres tècniques com la tampoc no, o la impressió digital UVI. A la fi el món de possibilitats és ampli perquè puguis fer un gran branding de la teva marca amb una de les nostres ampolles personalitzades.