EUR

Dolces personalitzats i Gominoles publicitàries econòmiques

Filtrer  
Categoria  
 1. Fires i esdeveniments 534
 2. Dolços 9
 1. Caramels 9
 2. Xocolates 0
Colores  
Envio  
0
Les nostres recomanacionsLes nostres recomanacions
 1. Caramels llaç amb impressió vista 1
  Caramel Llaç
  Preu a partir de 6,27 € /ud
 2. Caramels piruleta vista 1
  Caramel Piruleta
  Preu a partir de 9,08 € /ud
Categoría de tots els productes
Set Descending Direction

9 Items

 1. CORAMINT Caixa cor de caramels
  Preu a partir de 0,43 € /ud
 2. MINTO Caixa 10 g caramels menta
  Preu a partir de 0,59 € /ud
 3. LOVEMINT Caixa cor amb caramels
  Preu a partir de 0,97 € /ud
 4. MINTCARD Expenedora de caramels
  Preu a partir de 0,33 € /ud
 5. BERMONDS Expenedora de caramels
  Preu a partir de 0,36 € /ud
 6. BRISE 28 grams de caramels de men
  Preu a partir de 0,74 € /ud
 7. BEANDY Pot de cristall amb caramels
  Preu a partir de 1,12 € /ud
 8. Caramels llaç amb impressió vista 1
  Recomanat
  Caramel Llaç
  Preu a partir de 6,27 € /ud
 9. Caramels piruleta vista 1
  Recomanat
  Caramel Piruleta
  Preu a partir de 9,08 € /ud
Set Descending Direction

9 Items

Benvingut a la secció més sweet de Garrampa! Descobreix ja els nostres dolços personalitzats i gominoles publicitàries econòmiques. Encara que també tenim una àmplia selecció de caramels personalitzats barats, xocolates personalitzades, llepolies, gominoles personalitzades, així com piruletes de caramel personalitzades. Sense oblidar la resta dels nostres productes: núvols de llaminadura, bombons de xocolata, gragees, monedes de xocolata personalitzades, barretes energètiques, galetes napolitanes, caramels masticables… una infinitat! Crear el record més dolç de la teva marca és molt fàcil amb Garrampa. Ideals per a tot tipus d´esdeveniments tant corporatius, com celebracions familiars. O què ens dius d'uns caramels personalitzats per a aniversari o unes bossetes de gominoles personalitzades per a un casament? A més, personalitzar dolços i gominoles és un gran reclam per a establiments com botigues, els regals perfectes per a festivitats! Sant Valentí, Nadal o l'aniversari del teu local, tu decideixes com celebrar-ho amb Garrampa!

Dolços promocionals impresos amb el teu logo


A ningú li amarga un dolç, i segur que als teus clients tampoc. Des de Garrampa et posem fàcil això d'endolcir els bons moments amb els nostres caramels assortits i dolços promocionals. Sempre és bona ocasió per a tenir un caramel amb el teu logo a mà: són els reis indiscutibles de congressos i fires, estan en tots els taulells d'informació i són, al cap i a la fi, un símbol de gratitud internacional. Compra'ls a l'engròs amb el teu logo imprès a la botiga en línia Garrampa.

Dolços per a empreses per a regalar en esdeveniments i fires


Treballem només amb els principals proveïdors de caramels promocionals perquè encertis segur amb el teu detall dolç. A més, oferim capsetes d'ametlles cobertes de xocolata, un detall d'autèntic luxe per als teus clients top. Una altra opció són els dispensadors de caramels, una pràctica idea per a les pastilla de mentes, també caixes i llaunes de tota mena i color. Si tens alguna petició especial, tan sols fes-nos saber i trobarem el producte que agrades, posa el teu logo a tot arreu!