EUR

Welcome pack

0
We can't find products matching the selection.
Fes una ullada a tota la col·lecció de welcome pack d'empresa personalitzat de Garrampa. Un welcome pack d'empresa per als empleats inclou tot allò que un treballador necessita per sentir-se integrat en les primeres setmanes de treball , però també simbolitza els valors de l'empresa. Des dels típics packs de benvinguda fins a material d'oficina; passant per una carta de benvinguda, un quadern, una samarreta, una ampolla d'aigua, adhesius i molt més. Cada pack de benvinguda de Garrampa es pot personalitzar completament per reflectir la marca i la cultura de l'empresa. A més, els nostres pack box permeten incloure cartes de benvinguda personalitzades a cada caixa. Un bonic detall quan es busca reflectir la cultura corporativa des del primer dia. Consulta ja tota aquesta col·lecció de welcome pack d´empresa de Garrampa i dóna la benvinguda al teu nou empleat com es mereix.

Pack i regals de benvinguda per a empleats al millor preu


Els welcome packs personalitzats per a empreses són els regals de benvinguda barats a una empresa, que permeten integrar el nou empleat a la cultura de l'empresa. D'aquesta manera, des de Garrampa, us recomanem que inclogueu al vostre welcome pack d'empresa material corporatiu com: quaderns amb el logotip, estoretes de ratolí personalitzades o altres materials d'oficina que facilitin la feina des del primer dia a l'oficina. Un altre consell és que heu de fer que l'experiència d'incorporació sigui divertida. Una idea estupenda per a això és la roba amb el logotip de la teva empresa: samarretes o dessuadores personalitzades . Si vols entusiasmar el teu client o empleat des del primer dia, ofereix al teu empleat o empleada articles personalitzats d'alta qualitat . A Garrampa trobaràs aquests regals corporatius al millor preu, a més. I ajuda a fer que el teu nou empleat se senti part de l'equip des del minut zero.

Els millors welcome Kit d'empresa i welcome onboard pack box


Un kit d'onboard de regal per als nous empleats o welcome pack d'empresa també és un mitjà de màrqueting; només que té un propòsit diferent del de la majoria dels teus esforços de màrqueting tradicionals. En aquesta ocasió, l'objectiu és impulsar el branding de la teva marca . El kit welcome onboarding és també una forma excel·lent de mostrar al teu nou empleat què és la teva empresa: els valors de la mateixa. A la botiga online de Garrampa trobaràs diferents propostes per crear i dissenyar el teu propi pack onboarding o welcome pack d'empresa . Trieu ja entre les nostres propostes estàndard o consulta amb el nostre equip comercial per crear el vostre propi welcome pack d'empresa completament personalitzat amb els colors corporatius. Tots els packs són per personalitzar i es poden configurar amb els regals publicitaris que triïs!

Preguntas más frecuentes sobre Welcome pack

Què és un welcome pack?

És un regal de benvinguda per a un treballador o client nou. primers dies d'un empleat són fonamentals per a la forma en què treballaran amb l'empresa en el llarg termini. Regalar welcome pack als empleats és important per ajudar els nous membres de lequip a assentar ràpidament i ser productius gairebé immediatament. En general, un paquet de benvinguda és una eina important per al desenvolupament de la seva cultura d'empresa. Les primeres impressions compten i tots els nous treballadors de l'equip es mereixen un gran primer dia il·lusionant. Només tens una oportunitat de fer una gran primera impressió en el primer dia de treball. Un paquet de bona acollida està dissenyat perquè els nous membres del seu equip comencen el primer dia de la manera més eficient i emocionant possible.

Quines són les millors idees per a un welcome pack?

El contingut del pack de benvinguda dependrà molt del tipus d‟empresa, sector i valors que es vulgui transmetre. Algunes de les idees per al welcome pack que us podem oferir són les següents. Una carta del president de l'empresa, instruccions per a l'aparcament a l'oficina, informació sobre els beneficis i activitats de l'empresa, una llista de tasques de les coses que faràs al teu primer mes i per descomptat pack de regals corporatius. Regals personalitzats de l'empresa com tasses, quadern, llibreta, una ampolla d'aigua amb el logotip personalitzat, adhesius o roba (samarreta, jersei, dessuadora, polo, etc.)

Quins exemples de welcome pack són els millors?

Algunes de les grans empreses ofereixen als seus empleats o clients aquests packs de benvinguda. Empreses com Mercedes, Audi els ofereixen als clients que compren un vehicle de la marca. Herbalife i Nespresso regalen als seus clients un excel·lent welcome pack. Grans empreses com Nike, Apple o Google regalen aquests packs de benvinguda als seus empleats el primer dia. Aquests són alguns exemples de les empreses que regalen welcome packs als seus clients o treballadors com a part de la seva estratègia de màrqueting per establir un enllaç des del primer dia. És una de les estratègies de màrqueting més recurrents per les grans empreses per fidelitzar els nous clients i treballadors i mostrar els valors de la marca des de l'inici de les relacions amb la marca o l'empresa.

Es poden personalitzar els welcome packs?

Els paquets de benvinguda es poden crear, combinar i configurats amb els productes que desitja mesurar. A més de ser capaç de personalitzar la caixa amb el logotip de l'empresa, l'interior de benvinguda regals també es pot personalitzar. A partir de serigrafia de les Samarretes personalitzades o roba personalitzada a làser gravat memòries USB, tots els productes en el paquet són personalitzables. També podem incloure els productes impresos com volants o fullets amb informació de l'empresa totalment personalitzat. Tenim alguns paquets estàndard que serveixen d'exemples i idees per a paquets de benvinguda, però aquests poden configurar-se a gust de el client, incloent els productes desitjats.