EUR

Targeters personalitzats amb el teu logo

Filtrer  
Categoria  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 3
 2. XD Collection 2
Envio  
0
Productes pressupostats.Productes pressupostats.
 1. Tarjetero Kazak
  Preu a partir de 0,02 € /ud
Categoría de tots els productes
Set Descending Direction

Items 1-36 of 45

Pàgina
 • You're currently reading page 1
 • Pàgina 2
 • Pàgina Següent
 1. Custos Targeta RFID
  Preu a partir de 1,17 € /ud
 2. Blocking Targeta RFID bloqueig
  Preu a partir de 0,25 € /ud
 3. SILICARD Tarjetero de silicona
  Preu a partir de 0,25 € /ud
 4. STANWELL Tarjetero cromado
  Preu a partir de 1,52 € /ud
 5. Targeter Talent
  Preu a partir de 1,60 € /ud
 6. Targeter Midel
  Preu a partir de 0,25 € /ud
 7. En oferta
  Tarjetero Kazak
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 8. Targeter Recol
  Preu a partir de 0,05 € /ud
 9. Targeter Cartera Besing
  Preu a partir de 0,20 € /ud
 10. Targeter Cartera Rupuk
  Preu a partir de 1,04 € /ud
 11. Targeters becam de metall amb impressió vista 1
  Targeter Becam
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 12. Targeter Rainol
  Preu a partir de 0,56 € /ud
 13. Targeter Brigit
  Preu a partir de 1,86 € /ud
 14. Tarjetero Mitux
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 15. Tarjetero Letrix
  Preu a partir de 0,03 € /ud
 16. Targeter RFID telèfon 3 a 1
  Preu a partir de 2,30 € /ud
 17. Targeter magnètic per a telèfon
  Preu a partir de 6,88 € /ud
 18. Targeters costner de metall amb logo vista 2
  COSTNER. Porta-català targetes
  Preu a partir de 0,88 € /ud
 19. Ecològic
  DANIEL. Porta-català targetes
  Preu a partir de 3,05 € /ud
 20. Targeters reeus de metall amb impressió vista 1
  REEVES. Porta-català targetes
  Preu a partir de 1,43 € /ud
 21. Tarjeteros sandler de metal vista 2
  Sandler. Porta-català targetes
  Preu a partir de 1,66 € /ud
 22. Targeters franck de plàstic per personalitzar vista 2
  FRANCK. Porta-català targetes
  Preu a partir de 1,22 € /ud
 23. MULLER. Porta-català targetes
  Preu a partir de 0,70 € /ud
 24. Meitner. Porta-català targetes
  Preu a partir de 0,04 € /ud
 25. BLOCK. Porta-català targetes
  Preu a partir de 0,56 € /ud
 26. POPPY. Tarjetero con bloqueo RFID
  Preu a partir de 0,54 € /ud
Set Descending Direction

Items 1-36 of 45

Pàgina
 • You're currently reading page 1
 • Pàgina 2
 • Pàgina Següent
Targeters amb gran varietat de materials, amb l'opció de personalització del logotip de la seva empresa

Targeters d'oficina per a regalar als teus clients


Si és vostè un dels quals guarda targetes d'empresa i després no sap com organitzar-les, nosaltres li donem la següent solució. Els targeters personalitzats de Garrampa permetran guardar totes aquelles targetes de visita que vagi recollint, per a poder tenir organitzats els seus contactes. És la solució perfecta per a tenir categoritzats els contactes de totes les targetes de visita i a més és un regal per al departament comercial.

Porta targetes de visita amb el teu logo imprès


Disposem d'una àmplia varietat de materials sobre els quals està compost el targeter, fabricats en pell sintètica, metàl·lics, en cuir, plàstic rígid, etc. Cadascun d'aquests targeters poden ser personalitzables, amb estampació del logotip de la seva marca en làser, estampat tradicional...tot depenent del material que recobreix el targeter que hagi triat. Són un regal perfecte per a obsequiar als clients de manera que pot donar la targeta de visita i el targeter amb el seu logo.

Preguntas más frecuentes sobre Targeters

Quins tipus de titulars de targeta personalitzats originals teniu?

Els titulars de targetes i els titulars de targetes personalitzats amb el vostre logotip per a empreses o esdeveniments, són ideals per a publicitat o marxandatge, són la solució perfecta per mantenir organitzades totes les targetes de presentació dels vostres clients; per tant, són un regal empresarial essencial per distribuir entre els vostres anuncis. Disposem de diversos models, entre els quals: porta-targetes amb butxaques i suport per a mòbils, amb diversos compartiments i amb RFID, etc. Els titulars de targetes promocionals són perfectes si busqueu un regal petit i pràctic amb un gran impacte visual per destacar la vostra imatge del vostre negoci o organització.

Com puc personalitzar els titulars de la meva targeta majorista?

En funció del model de titular de targeta o de targeta personalitzat que trieu, podeu imprimir el vostre logotip en un, dos o més colors, mitjançant la tampografia. En el cas de porta-targetes d'alumini o porta-targetes de metall i altres models, podem imprimir-lo mitjançant gravat làser, en color o mitjançant adhesiu esmaltat amb una gota de resina. Si cerqueu els millors titulars de la targeta, els trobareu aquí.

De quins materials estan fets els titulars de la targeta?

Trobareu diferents tipus de porta-targetes econòmics o en diferents materials: porta-targetes en metall, plàstic o alumini, imitació de pell, PVC i silicona, a més de suro laminat ecològic, entre d’altres; tots tenen un o més compartiments per emmagatzemar les vostres targetes de visita, targetes de crèdit o qualsevol altre tipus de targeta. Els titulars de targetes personalitzats originals són perfectes si busqueu un regal pràctic amb un gran impacte visual per destacar la vostra imatge.

Per què comprar titulars de targetes amb logotip personalitzat?

Els titulars de targetes de visita són un article promocional fantàstic per personalitzar amb el vostre logotip i oferir-lo a les vostres campanyes de màrqueting, així com a esdeveniments, fires, promocions i molt més per al vostre negoci. També es poden utilitzar per transportar les targetes de visita de representants o empleats sobre la marxa. Els titulars de targetes de visita personalitzats i econòmics són excel·lents com a regal per als vostres clients i col·laboradors, interessants, pràctics i molt útils en la vida quotidiana. Els nostres titulars de targetes de visita personalitzats són unisex, és a dir, són aptes tant per a homes com per a dones.

Hi ha una comanda mínima per als titulars de targetes de visita?

Treballem amb totes les quantitats, tot i que per a la personalització d’alguns productes hi ha una comanda mínima reduïda en funció del model de titular de targeta escollit. El preu ve determinat pels costos de personalització. Els titulars de targetes de visita o esdeveniment que puguin prescindir de la personalització no tenen una quantitat mínima de comanda.

Quins tipus de targeters personalitzats originals teniu?

Els porta targetes i targeters personalitzats amb el teu logo per a empreses o esdeveniments, són ideals per a publicitat o marxandatge, són la solució perfecta per mantenir organitzades totes les targetes de visita dels seus clients; per tant, són un regal d'empresa indispensable per repartir entre els seus comercials. Comptem amb diversos models, entre els quals estan: targeters amb fundes i suport per a mòbil, amb diversos compartiments i amb rfid, etc. Els targeters promocionals són perfectes si busca un regal petit, pràctic i de gran impacte visual per fer destacar la seva imatge per a la teva empresa o organització.

Com puc personalitzar les targeters a l'engròs?

En funció de el model de targeter barat o portatargetes personalitzat triat podràs estampar el teu logotip en un, dos o més colors, mitjançant tampografia. En el cas dels targeters d'alumini o targeters metàl·lics i altres models, podem estampar-mitjançant gravat làser, a tot color, o adhesiu esmaltat amb gota resina. Si busques els millors targeters per a tu aconsegueix-aquí!

De quins materials estan fabricats els porta targetes?

Trobaràs diferents tipus de targeters econòmics o porta targetes en diferents materials: targeters metàl·lics, de plàstic o d'alumini, pell sintètica, PVC i silicona i també ecològics laminats en suro, entre d'altres; tots ells amb un o més compartiments per guardar les teves targetes de visita, de crèdit o qualsevol altre tipus de targeta. Els targeters personalitzats originals són perfectes si busques un regal petit, pràctic i de gran impacte visual per fer destacar la teva imatge.

Per què comprar targeters personalitzats amb logo?

Els targeters són un excepcional article promocional per personalitzar amb el teu logotip i oferir en les teves campanyes de màrqueting, així com en esdeveniments, fires, promocions i altres per la seva empresa. Així també com per portar les targetes de visita dels comercials o empleats que estan de viatge. Els portatargetes personalitzats barats són excel·lents per obsequiar als teus clients i col·laboradors, interessants, pràctics i molt útils en el dia a dia. Els nostres portatargetes personalitzats són unisex, és a dir, serveixen tant per a home com per a dona.

Teniu comanda mínima de targeters publicitaris per a empreses?

Treballem amb totes les quantitats, encara que per personalització en alguns productes hi una comanda mínim reduït segons el model de l'porta targetes triat. El preu és determinat pels costos de personalització. Els targeters per a empreses o esdeveniments que poden anar sense personalització no tenen una comanda mínim de compra.