EUR

Ventalls personalitzats amb el teu logo

Filtrer  
Categoria  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Hello Kitty 1
Envio  
0
Les nostres recomanacionsLes nostres recomanacions
 1. Ventall Folklore
  Preu a partir de 0,67 € /ud
Categoría de tots els productes
Set Descending Direction

18 Items

 1. PAYPAY Abanico Paypay
  Preu a partir de 0,20 € /ud
 2. Nou producte
  FANNY WOOD Ventall fusta
  Preu a partir de 1,02 € /ud
 3. Ecològic
  Ventall Bilsom
  Preu a partir de 0,12 € /ud
 4. Pai Pai Stilo
  Preu a partir de 0,19 € /ud
 5. Pai Pai Kerry
  Preu a partir de 0,15 € /ud
 6. Ecològic
  Pai Pai Lélex
  Preu a partir de 0,12 € /ud
 7. Abanico Tela
  Preu a partir de 0,33 € /ud
 8. Ventall Ventol
  Preu a partir de 0,45 € /ud
 9. Ventall Mikar
  Preu a partir de 0,54 € /ud
 10. Ecològic
  Ventall Kronix
  Preu a partir de 0,47 € /ud
 11. Recomanat
  Ventall Folklore
  Preu a partir de 0,67 € /ud
 12. Ecològic
  Ventall Lencer
  Preu a partir de 0,92 € /ud
 13. Ecològic
  Ventall Abierto
  Preu a partir de 0,96 € /ud
Set Descending Direction

18 Items

Si hem de pensar en un regal publicitari made in Spain, segur que tu també estàs pensant en els ventalls personalitzats amb el teu logotip. I és que és l'obsequi més refrescant i satisfactori que una marca pot atorgar al públic. Els nostres ventalls personalitzats barats són un objecte imprescindible per a aquests esdeveniments, festes o festivals, celebrats durant els mesos d'estiu. Per exemple, els ventalls per a casaments personalitzats són tot un clàssic que mai no falla. Articles publicitaris de baix cost, amb què el teu públic es quedarà amb tu. Descobreix ja tots els nostres models de ventalls personalitzables: en forma de rectangle, paipàis, folklòrics, ventalls plegables, amb motius florals, estampats o talps, entre d'altres. Fes una ullada a tots els colors, combinables amb les teves peces de vestir: blancs, blaus, negres, verds, taronges, vermells… a Garrampa tenim una gran selecció de ventalls personalitzats amb el teu logotip!

Ventalls personalitzats de noces per a regalar a convidats


En les noces també es regala marxandatge publicitari per a recordar el bonic esdeveniment. Ja no depèn de la data en la qual es faci l'enllaç, sinó del lloc. En alguns recintes tancats, el pai pai personalitzat o el ventall personalitzat amb el nom dels nuvis i la data de l'enllaç sempre serà un encert.

Ventalls serigrafiados amb el teu logo


Si faràs un esdeveniment a l'aire lliure, és una gran opció lliurar el ventall serigrafiado amb el teu logo. Aquest objecte publicitari l'assistent se l'emportarà a casa amb el record de marca, a més d'haver portat els estímuls veient altres ventalls de la resta d'assistents.

Preguntas más frecuentes sobre Ventalls

Quins tipus de regals de casament teniu?

Si esteu pensant què podeu regalar als nuvis el dia del seu casament o si s’acosta el vostre casament i no sabeu quin regal de casament heu de fer als vostres convidats, us oferim aquestes idees originals de regals de casament personalitzats. Disposem de multitud de detalls per als nuvis i els convidats: pai pai i ventiladors per a casaments, clauers, usb per a casaments, insígnies personalitzades, bosses de tela personalitzades, USB per a casaments, miralls, espelmes per a casaments, marcs i molts originals favors per a casaments.

Com personalitzar els favors del casament?

La personalització dependrà del tipus de regal de casament que trieu. Per exemple, els aficionats al casament es poden imprimir a la tela o a l’arbre del ventilador; en el cas de les bosses, és possible personalitzar-les per un costat o pels dos, amb un color, diversos colors o en color. En el cas de les tasses, un altre regal de casament popular, les podeu imprimir 360º o per una cara. Trieu el vostre regal de casament i a la descripció del producte especifiquem com podeu personalitzar-lo . Per personalitzar el vostre regal de casament, podeu afegir els vostres noms, la data del casament, un missatge significatiu per a vosaltres o una foto vostra. Si el casament és petit, també podeu regalar regals personalitzats amb el nom dels vostres convidats.

Tens regals de casament per a dones? i per als homes?

Per descomptat que sí! En aquest catàleg de regals de casament personalitzats, trobareu els articles ideals, independentment del gènere dels vostres convidats. A més de tenir regals de casament originals per a dones i homes, en tenim alguns especialment dissenyats per als més petits.

Quin és el millor regal de casament per als meus convidats?

Tot i que és cert que dependrà exclusivament dels vostres gustos i dels vostres convidats, creiem que el regal de casament perfecte hauria de complir alguns requisits. D'una banda, ha de ser un detall útil i elegant i, d'altra banda, s'ha de personalitzar perquè els vostres convidats sempre recordin el vostre dia especial.

Quins tipus de ventalls personalitzats venem?

Tenim ventalls publicitaris de tela (polièster) amb varetes de fusta, bambú o plàstic i ventalls de fusta. Podràs aconseguir aquests ventalls en multitud de colors. Com sabem que els ventalls són un article promocional molt demandat, tenim un gran estoc disponible per a un servei ràpid.

Teniu ventalls tipus pai pai personalitzats?

I tant! A més dels ventalls publicitaris també tenim pai pai personalitzats a un preu molt econòmic. Els pai pai són articles de marxandatge especialment demandats per promocions, esdeveniments, publicitat o regals d'empresa. Tenim dos tipus de pai pai: el clàssic de plàstic i el plegable, especialemnte pràctics per portar dins la teva bossa, cartera o motxilla. La personalització dels pai pai es pot fer de dues formes: es poden estampar en la vareta (sol ser la forma popular de personalització en pai pai plegables) o bé pots afegir el teu logo a la superfície per ventar.

Com personalitzar ventalls per a publicitat?

Els ventalls clàssics es poden estampar o bé en la vareta amb un logo petit o bé a la tela amb un logo a un o més colors. L'àrea d'impressió varia en funció de el model de ventall que triïs. Si vols personalitzar el ventall a tota la tela també podem fer-ho mitjançant la litografia, una tècnica amb un resultat espectacular que consisteix en l'estampació de la tela i el posterior muntatge de l'ventall. Els ventalls personalitzats a el 100% solen ser els més populars per promocionar marques o empreses.

Quan es pot puc regalar un ventall personalitzat com marxandatge de la meva empresa?

Tant els ventalls personalitzats com els pai pai són els articles publicitaris estrella de l'estiu. Pots lliurar-los en esdeveniments de tot tipus: fires, congressos, campanyes ... A més d'esdeveniments corporatius són un article personalitzat perfecte com a record de noces i / o comunions. A més els ventalls són molt barats i pràctics, dos requisits imprescindibles que defineixen un bon regal publicitari.