EUR

Roba personalitzada per a indústria

Filtrer  
Categoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Keya 2
  2. ROLY 32
  3. Valento 7
  4. Velilla 56
  5. Beechfield 1
  6. WORKTEAM 195
  7. XD Collection 1
  8. Kariban 1
Envio  
Talla  
3-4
5-6
7-8
11-12
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
La nostra roba laboral destinada al sector de la indústria és de gran qualitat. A Garrampa sabem que triar una roba personalitzada per a indústria, confeccionada amb materials amb increïbles propietats com el polièster o el cotó, és fonamental. Seguretat, protecció i comoditat han de primar a la vostra elecció. Per això, us proposem des de la nostra web totes aquestes peces de roba personalitzades per a tot tipus d'indústries. Garrampa és també la teva botiga d'uniformes personalitzats per a la indústria. T'oferim articles per a sectors com el de la construcció: armilles de feina barates, calçat de seguretat, pantalons d'obra, camises de treball, samarretes còmodes i agradables; a més de pols per treballar. També disposem de complements com guants o calces, així com micos i petos. Per a l'època de fred tenim tota una línia de roba tèrmica, folres polars i jaqueta de treball. Proporciona el màxim confort entre els teus treballadors. Personalitza la nostra roba industrial amb l'estampació, el brodat o la impressió.

Uniformes d'indústria i construcció


Per a poder equipar d'una forma correcta als empleats de la indústria en general i de la indústria de la construcció , Garrampa ofereix un ampli servei de roba laboral amb el qual poder exercir el treball amb total versatilitat. Quant al sector industrial de la construcció, és fonamental triar bé la roba de treball per a poder realitzar totes les funcions de manera adequada. En aquesta categoria, posem a disposició uniformes de treball articulats amb reforços i proteccions, amb materials específics i amb l'opció de ser brodats.

Roba i vestuari de seguretat en la indústria i construcció


Sobre aquesta secció posseeixen un paper protagonista els pantalons i els petos de treball, ja que posseeixen diverses butxaques i reforços, molt útils per a exercir qualsevol treball. La nostra roba laboral de construcció ofereix qualitat en els materials, per a donar confort i resistència en els moviments, facilitant les diferents labors de treball. Qualsevol de les peces de la secció pot ser personalitzable amb el logotip de la teva empresa.