EUR

Articles per a fumadors personalitzats

Filtrer  
Categoria  
 1. Regals i complements 577
 2. Articles fumador 16
 1. Cendrers 4
 2. Encenedors 10
Colores  
Envio  
0
Set Descending Direction

16 Items

 1. Funda Tabac Straik
  Preu a partir de 0,02 € /ud
 2. Cendrer Cleansand
  Preu a partir de 0,07 € /ud
 3. encenedor Fenick
  Preu a partir de 0,13 € /ud
 4. encenedor Parsok
  Preu a partir de 0,11 € /ud
 5. encenedor Vaygox
  Preu a partir de 0,14 € /ud
 6. encenedor Plain
  Preu a partir de 0,19 € /ud
 7. encenedor Mundi
  Preu a partir de 0,13 € /ud
 8. Cendrer Butxaca Berko
  Preu a partir de 0,18 € /ud
 9. encenedor Stromber
  Preu a partir de 0,27 € /ud
 10. injectora Morris
  Preu a partir de 0,16 € /ud
 11. Encenedor Cuina Rosser
  Preu a partir de 0,35 € /ud
 12. encenedor Minicricket
  Preu a partir de 0,42 € /ud
 13. encenedor Deuston
  Preu a partir de 1,23 € /ud
 14. Cendrers senegal de plàstic amb logo vista 1
  SENEGAL. Cendrer de platja
  Preu a partir de 0,22 € /ud
Set Descending Direction

16 Items

A Garrampa tenim tot tipus d'articles per a fumadors personalitzats. Una sèrie de productes promocionals que no només resultaran de gran utilitat per a aquells aficionats al tabac, sinó també per a qualsevol persona. Per exemple, els nostres encenedors personalitzats us poden servir per il·luminar espelmes o, fins i tot, els focs de la cuina. Així mateix, ara sí que sí, disposem de diferents articles originals per al fumador: fundes resistents per guardar el tabac, encenedors originals amb memòries USB, cendrers portàtils (súper útils per a la platja), injectors per als encenedors … Descobreix ja tots els nostres articles barats per a fumadors en diferents mides i colors. A Garrampa ens recordem de les necessitats de tot el món. Entra ja en aquesta secció online i fes una ullada a tots els següents articles per a fumadors personalitzats.

Articles per al tabac promocionals


Un dels regals clàssics per als clients fumadors són els encenedors corporatius amb el logotip de la teva empresa. Els clients que són fumadors han de tenir un encenedor en cadascun dels llocs on fumen, per la qual cosa és un dels regals amb major acceptació, en el cotxe, en l'oficina, en els seus vaquers preferits, qualsevol lloc és bo per a tenir un. Pel que a causa del gran nombre de fumadors que continua havent-hi, hem realitzat una selecció d'encenedors de tots els colors, formes i grandàries.

Articles i accessoris per a regalar a fumadors


És una oportunitat perfecta per a donar a conèixer la teva marca entre un públic tan extens com són els fumadors, per la qual cosa donar visibilitat a la teva marca pot ser molt senzill amb aquests regals. A més d'encenedors, oferim encenedors completament personalitzables amb el teu logotip de marca d'empresa. Els encenedors o encenedors són perfectes per a regalar en fires i esdeveniments, per a costejar els viatges d'estudis dels universitaris, o per a promocionar bars que tinguin l'opció d'admetre fumadors.