EUR

Accessoris per a comiats de solters i solteres personalitzats

Filtrer  
Categoria  
Genero  
Colores  
Marca  
  1. Keya 2
Envio  
Talla  
S
M
L
XL
2XL
3XL
Vols celebrar que el teu amic o amiga es casa? Amb Garrampa podràs muntar la gresca més gamberra! Tenim tots els complements per a comiats de solter personalitzats amb els quals de ben segur triomfareu. Fes una festa inoblidable amb tot aquest marxandatge de comiat de solter i solter, tenim diferents productes! Per exemple, les nostres samarretes per a comiat de soltera, amb les quals s'identificarà clarament el seguici de la núvia. D'altra banda, també comptem amb una gran varietat de samarretes gracioses per a comiats de solter, el nuvi no passarà inadvertit! Personalitza les samarretes i molts més accessoris per a comiats de solters i solteres personalitzats com les ulleres de sol, els ventalls, gots portàtils de plàstic, motxilles de cordes, gorres… una sèrie de productes amb què aneu a celebrar un dia inoblidable. La solteria també se celebra amb Garrampa!

Objectes per a comiats de solter i solter


Segurament moltes vegades hauràs vist acomiadades de solteres i comiats de solters pel carrer amb molts complements, divertint-se i aprofitant al màxim les hores de solteria. Ara et toca a tu com a amic organitzar la festa més inoblidable que vagis a recordar i aquí tens tots els articles per al comiat de solter que pots trobar. Tria el teu article personalitzable, digues-nos la quantitat, la frase li vulguis posar al teu amic i només et queda esperar a rebre'ls.

Detalls per a regalar en un comiats de solter


Si no saps que detalls regalar en la festa de comiat de soltera, dóna-li un cop d'ull a tot el nostre catàleg i veu afegint els productes al carret per a quedar-te amb el producte. Quan ja tingueu tot pensat, és tan fàcil com manar-nos la personalització que voleu, frase, foto o les dues coses i nosaltres ens encarreguem de la resta perquè només us preocupeu a passar-ho bé.