EUR

Lanyards personalitzats publicitaris per a esdeveniments

Filtrer  
Categoria  
Colores  
Eco  
Envio  
0
Set Descending Direction

Items 1-36 of 37

Pàgina
 • You're currently reading page 1
 • Pàgina 2
 • Pàgina Següent
 1. LANY Lanyard mosquetón metal 20 mm
  Preu a partir de 0,30 € /ud
 2. SIMPLE LANY Lanyard 20 mm
  Preu a partir de 0,18 € /ud
 3. Ecològic
  LANY RPET Lanyard de RPET 20 mm
  Preu a partir de 0,42 € /ud
 4. WIDE LANY Lanyard 25mm con mosquetón
  Preu a partir de 0,38 € /ud
 5. ZIP LANYARD Lanyard de poliéster
  Preu a partir de 0,62 € /ud
 6. PANY Lanyard 20 mm
  Preu a partir de 0,25 € /ud
 7. Lanyards nopak de polièster amb logo vista 1
  Lanyard sublimació Nopak
  Preu a partir de 0,45 € /ud
 8. Lanyard Kunel
  Preu a partir de 0,21 € /ud
 9. Ecològic
  Lanyard Merul
  Preu a partir de 1,40 € /ud
 10. Lanyard Antibacteriano Yest
  Preu a partir de 0,20 € /ud
 11. Ecològic
  Lanyard Bespal
  Preu a partir de 0,62 € /ud
 12. Ecològic
  Lanyard Troix
  Preu a partir de 0,37 € /ud
 13. Portacreditaciones Bosur
  Preu a partir de 0,32 € /ud
 14. Lanyard Kappin
  Preu a partir de 0,19 € /ud
 15. Ecològic
  Lanyard Mirok
  Preu a partir de 0,16 € /ud
 16. Lanyard Lemer
  Preu a partir de 0,36 € /ud
 17. Lanyards veltux de silicona vista 1
  Lanyard Veltux
  Preu a partir de 0,42 € /ud
 18. Lanyard Duble
  Preu a partir de 0,10 € /ud
 19. Lanyard Neck
  Preu a partir de 0,10 € /ud
 20. Identificador Lanyard Cail
  Preu a partir de 0,26 € /ud
 21. Lanyard Tremen
  Preu a partir de 0,10 € /ud
 22. Lanyard Perux
  Preu a partir de 0,34 € /ud
 23. Lanyard Itaka
  Preu a partir de 0,32 € /ud
 24. Lanyards mestres de polièster per personalitzar vista 1
  Identificador Lanyard Maes
  Preu a partir de 0,11 € /ud
 25. MURRAY. Lanyard
  Preu a partir de 0,29 € /ud
 26. YEATS. Porta credencial extensible
  Preu a partir de 0,20 € /ud
 27. BRISTOL. Landyard per a sublimació
  Preu a partir de 0,75 € /ud
 28. BRIGHTON. Landyard per a sublimació
  Preu a partir de 0,55 € /ud
 29. Ecològic
  DOVER. Landyard a rPET
  Preu a partir de 23,88 € /ud
 30. Ecològic
  WINDSOR. Landyard a rPET
  Preu a partir de 23,64 € /ud
Set Descending Direction

Items 1-36 of 37

Pàgina
 • You're currently reading page 1
 • Pàgina 2
 • Pàgina Següent
Lanyards personalitzats amb el teu logotip per a mostrar-te identificat en els teus esdeveniments i fires d'empresa

Penjants de targeta identificativa per a fires


Els lanyards identificatorios són imprescindibles per a fires d'empresa, esdeveniments corporatius, i qualsevol reunió multitudinària en la qual la identificació ràpida és un acte continuat. Aquests articles publicitaris són fàcilment personalitzables amb el teu logotip de marca, per la qual cosa són molt útils com a regal en fires i augmenten la teva visibilitat com a empresa dins de cada esdeveniment. Són útils per a portar els teus documents identificatorios en qualsevol mena d'esdeveniment amb expectació.

Cintes identificatives personalitzades amb el teu logo


Disposem de tota mena de lanyards, grandàries, colors, brodats, tipus de tancaments i portadocumentos identificatorios. Si els teus empleats han d'estar identificats en tot moment en les oficines, o són operaris públics, els lanyards personalitzats són imprescindibles en aquestes situacions, a més d'una opció barata d'estar identificat en qualsevol situació.

Preguntas más frecuentes sobre Lanyards

Per què regalar cordons personalitzats per a insígnies?

Els cordons personalitzats són un article promocional molt demandat per les empreses de tots els sectors, perquè aquestes pràctiques corbates personalitzades són molt convenients per a penjar diferents objectes com a pins per a identificar al personal d'una oficina o botiga, carnet d'identificació per a empleats, passi per a Entrada vip a esdeveniments, audioguies en museus i també es pot utilitzar com a clauer. Aquests cordons personalitzats seran vitals perquè els seus empleats durant fires comercials, fires i esdeveniments promocionals siguin fàcilment recognoscibles. També són un regal de benvinguda per als clients que poden reutilitzar-los per a penjar les seves claus o telèfons mòbils en ell, per exemple, o si van acompanyats d'un porta credencial, també poden lliscar la targeta del metre en ell per a tenir-lo sempre a mà i no perd-lo.

Quins són els costos d'enviament dels cordons personalitzats?

Quan demanes cordons per al coll personalitzats, així com qualsevol altre regal corporatiu que embenem, no has de preocupar-te pels costos de transport, perquè són absolutament gratuïts dins del territori Españano. Per a alguns cordons personalitzats, pot sol·licitar-nos un lliurament urgent, per a escurçar els temps d'enviament i rebre els seus cordons personalitzats en 24/48 hores després de la producció. Si l'esdeveniment en el qual has de participar es troba dins de la Comunitat Europea i desitges rebre els teus regals promocionals directament on es realitza la fira, pots demanar-nos que els enviem in situ sense problemes, però això suposarà un petit cost addicional. que es calcularà en el lloc, ja que depèn de la quantitat de cordons amb logotip demanats i del destí.

Quin és l'origen dels lanyards?

Tot i que els lanyards o cintes de coll puguin semblar articles moderns, el seu origen es remunta a la França de segle XV, on els lanyard denominats "Lanière", eren utilitzats per l'exèrcit com una cinta tipus cordó que penjava de coll. En aquesta corda es penjaven armes de tot tipus: pistoles, ganivets o estris com un xiulet. I així va seguir lligat als exèrcits de molts països durant tota la història, fins al dia d'avui, on els lanyards s'han convertit en un clàssic dels esdeveniments, congressos d'empresa i merchandising en general.

Quin tipus de lanyards personalitzats veneu?

Som fabricants de lanyards pel que tenim un gran varietat de lanyards personalitzats. Aquí trobaràs lanyards personalitzats clàssics que consisteixen simplement en una cinta plana per coll amb un mosquetó de níquel i lanyards més sofisticats i originals que inclouen fil per mòbil, separació de l'lanyard en dos, amb portamòbil inclòs, amb carregador tipus C, amb accessori extensible o amb adhesiu de resina per personalitzar. A més disposem de lanyards personalitzats de polsera, més curts que els tradicionals, i lanyards de cordó. Els lanyards personalitzats que trobaràs al nostre catàleg compten amb tancament clàssic o amb tancament de seguretat que s'obre amb una estirada seco.Además podem fabricar lanyards d'amples diferents, sent els més populars dels 15 o 20 centímetros.

De quins materials estan fabricats els nostres lanyards personalitzats?

Pots trobar lanyards publicitaris de polièster (comuna o de tacte extra suau), de cotó 100% i de silicona.

Es pot incloure accessoris en els lanyard?

Atès que el seu principal ús és per portar penjant una mica de coll, tots els nostres lanyards personalitzats porten un mosquetó inclòs amb el qual podràs portar penjant claus, porta acreditacions o fundes per a identificacions, en què podràs posar acreditacions per a congressos o esdeveniments. A més tenim altres accessoris molt útils per a la teva lanyard: la sivella clic-clac, que permet separar el mosquetó de l'lanyard sense treure'l de el coll, el fil porta mòbil, un usb, etcètera.

Com es personalitzen els lanyards publicitaris?

En els lanyards personalitzats, podem estampar el teu logotip mitjançant diferents tècniques, algunes d'elles són el transfer serigràfic, el qual permet logos amb un gran detall, i de l'altra la sublimació, la més espectacular per a nosaltres, amb la qual podràs personalitzar per ambdues cares 1 lanyard de polièster de color blanc (full printing), amb un resultat que sorprendrà als teus clients. També podem serigrafiarlos, encara que aquesta tècnica no és la més habitual per a aquest tipus de producte.

Podeu fabricar un lanyard personalitzat totalment a mida?

És clar que sí! Som fabricants de lanyards personalitzats pel que podem fer-los totalment a mida, sens dubte són articles publicitaris molt pràctics i barats. Et recordem a més que amb nosaltres no hauràs de preocupar-te per l'estoc disponible, sempre tenim molt estoc perquè sabem que són articles publicitaris molt demandats i que generalment es demanen en grans quantitats.